Pris på træpiller – Hvad koster træpiller

Hvis du leder efter pris på træpiller, så er du kommet til den helt rigtige side her. Inden vi begynder at snakke om det, så skal vi lige have en lille snak om hvad du skal kigge efter når du er ude efter træpiller. Det er på ingen måde lige meget hvad for nogle træpiller du køber. der er desværre sådan en udbredt misforståelse af, at du bare skal købe dem så billig som muligt, men det vil jeg gerne fraråde. Hvis du køber billige træpiller, så kan du håber løbe ind i at købe en blandingsvare, forstået på den måde, at det slet ikke er nyt træ du køber, og netop derfor for, så kan det være en masse rester i træpillerne.

Hvis der er andet end ren træ i dine træpiller, så vil du med stort sandsynlighed, få en masse aske til at ligge i bunden af din brændeovn. Det er jo som sådan ikke det store at sige, men det betyder jo desværre mere arbejde for dig. Hvis du har det ligesom jeg, så synes du måske ikke det sjoveste i verden er at gøre dit pillefyr ren. det er lige præcis derfor jeg sørger for at købe nogle træpiller med en høj brandværdi.

Så tilbage til spørgsmål – Pris på træpiller.

Det er ikke muligt at sige præcis, for det afhænger meget af, hvilken type af træpiller du er på udkig efter. Sørg derfor for at købe nogen af en god kvalitet, at du så skal give lidt mere skal du ikke tænke så meget på.

 

Artikel tags:

  • hvad koster træpiller
Pris på træpiller – Hvad koster træpiller
Rul til toppen