Kan man få en hofteholder online?

Jeg har rigtig længe være på jagt efter en hofteholder, vi har sådan et pyjamas party engang mellem med tøserne og der er en af dem der der 18 om 14 dage, og så synes jeg at det ville være en super god gave at have med til pyjamas party’et. Den passer jo helt vildt godt ind i tema’et, og hun har flere gange sagt at hun synes de er vildt sexet.

Men nu er jeg altså ikke lige typen der farer ud i den nærmeste undertøjsbutik og kigger på hofteholdere, jeg er faktisk nok lidt tilbageholdende med sådan noget. Det er lidt pinligt at stå i en fancy butik og så ikke vide noget om det. Derfor er jeg på jagt efter en netbutik der sælger en billig hofteholder online. Grunden til at den skal være billig er at jeg også har kig på sådan nogen babydolls, og da min økonomi ikke er helt vildt god, ja jeg er på SU så har jeg ikke lige 500kr jeg kan give hende en gave for. Selvom jeg egentlig gerne ville, hun er nemlig altid sådan en god veninde!

Jeg havde egentlig først tænkt på sådan en rigtig venindegave, altså en smuk halskæde eller en ring. Men det er også bare så tradionelt, så nu prøver jeg med lidt frækt undertøj til hende og ser hvad hun siger, hvis hun ikke kan lide det så kan det jo altid byttes.

Kan man få en hofteholder online?
Rul til toppen