Hurtig rydning af blade

Er du træt af at skulle rive blade sammen om efteråret, så er det måske tid til at opgradere dit udstyr og lægge den gamle rive på hylden. Det nytter ikke at bruge flere timer, flere gange om året på at rive bladende sammen i store bunker, når du kan gøre arbejdet hurtigt og let med en løvblæser.

Den kan minde om overdimensioneret håndholdt støvsuger, men den er utroligt effekt og langt de fleste modeller kan både blæse og suge, alt efter hvordan du gerne vil fjerne bladende. Det bedste du kan gøre er at blæse bladende ud i dine bed rundt omkring græsplænen, fordi de forhindrer ukrudt i at vokse og når du så når hen til næste år, så vil der være masser af god muldjord du kan bruge til alt muligt.

Der findes mange forskellige modeller på markedet, og det er måske ikke altid det smarteste at købe den billigste fra de store varehuse og samtidig er måske heller ikke nødvendigt at bruge mange tusinde kroner på en stor professionel en. Det du skal overveje inden du køber er om du vil have benzindreven eller eldreven. Forskellen er at de benzindrevne er de klassiske og dem til lavest pris, men som også larmer rigtig meget.

Du skal bruge høreværn og samtidig undgå at forstyrre naboer for meget. Samtidig koster modellerne med batterier også snildt 2-3 gange så meget. Men har du pengene så bør du investere i modellen Airion, som er en fantastisk løvblæser fra Pellenc. Den kan køre uafbrudt i 1,5 time, så den passer perfekt til dem med meget store arealer. Bor du på en almindelig husstand kan du nok nøjes med en Husqvarna model til 2.595 kroner.

Hurtig rydning af blade
Rul til toppen