Et godt sted og begynde med indkøb af e cigaretter

E cigaretter er jo ikke nogen nyhed længere, men det er til gengæld alle butikkerne. Der dukker jo en ny e cigaret butik op hver, eller hver anden dag. I de sidste 1,5 år jeg har dampet har jeg handlet de første 10 steder, og det er ikke alle webshops der er lige gode.

I den her blog post vil jeg anbefale den e cigaret butik, jeg bruger for det meste. Jeg har valgt ikke og hænge nogen butik ud med navn i denne blog post. Derfor vil jeg ikke besvare spørgsmål, om de butikker jeg har haft dårlig erfaring med.
Jeg vil i artiklen komme ind på service niveauet, og priser på e cigaret webshops.

De butikker jeg har brugt, har mange forskellige serviceniveauer. Den e cigaret butik som jeg fået det bedste serviceniveau ved, er helt klart http://Smartsmoke.dk. Der er altid en, der tager telefonen og giver en rigtig god og høflig betjening. Jeg har tit snakket med en af deres medarbejdere i mere end 10 min, uden man føler, de vil have en til og købe mere. Man føler de insisterer på, at man skal have den bedste oplevelse med sin e cigaret.

Hvad der angår priser, så ligger de alle sammen på nogen lunde samme niveau, men der er nogen der meget dyrere end andre. En tommelfinger regel er, at hvis du har givet mere end 350 kr, for et ganske almindelig ego-ce4 startsæt med 2 e cigaretter, så har du betalt for meget. Jeg har set dem flere steder til 289,95 kr. på tilbud. Du kan se herunder, hvordan en ce4 e cigaret ser ud og hvordan den virker.


Hvad der angår bytteservice, så er det heldigvis ikke noget jeg har brugt så tit. Jeg har dog brugt det nogle enkelte gange. Hos smartsmoke.dk har jeg kun brugt det en gang til trods for, at jeg har købt hos dem mange gange. Der var der ingen problemer med og få byttet produktet, men derimod de andre butikker, der har jeg altid skulle kæmpe en stor kamp for og få tingene byttet.

En anden faktor som er vigtig for mig er, at de forskellige webshops har et stort udvalg af elektroniske cigaretter, samtidig med at siden er forståelig.

Alle disse punkter jeg har skrevet om herover, opfylder Smartsmoke.dk til punkt og prikke. Derfor vil jeg til en hver tid anbefale dem.

Skulle du have spørgsmål så skrive dem gerne herunder.

Et godt sted og begynde med indkøb af e cigaretter
Rul til toppen