Excelkursus selv i opgangstider

Det er nu her, mens krisen er ved at rase af, at der skal kigges på om der når først opgangstiden kommer er nogle ting der skal lave som på. Om der er processer der kører godt, men som der skal laves lidt bedre når først der kommer nye krav, flere kunder og flere varer der skal skubbes udover disken. Er af de programmer, der bliver allermest brugt i danske og for så vidt også i rigtigt mange udenlandske virksomheder er excel. Faktisk for r tilbage, hørte jeg en IT cef der udtalte “Excel er det største ERP system verden her idag”. Det er selvfølgelig ikke rigtigt – jo det er rigtigt at Excel bliver brugt af mange og bliver brugt til mange ting. Men det er bestemt ikke et ERP system, selvom der er mange der bruger excel til rigtigt mange opgaver.

Netop det faktum at så mange folk bruger Excel til så mange forskelligartet opgaver, er en af de ting man bør kigge på. For rigtigt tit bliver programmer, som netop Excel brugt fordi man ikke kender alternativer. Så på mange af de Excelkurser jeg har været på, der har noget af kurset gået ud på at identificere om en given opgave den faktisk hører til i Excel eller andre programmer som Word eller Access.

Meget ofte, så sidder der medarbejder der har startet med en given opgave i Excel. Efterhånden som tiden er gået, så erexcelarket vokset og vokset. Og pludselig en dag, er excelarket vokset dem over hovedet. Det er måske vokset så meget over hovedet at det faktisk istedet for burde ligge i en Access database eller måske oveni købet burde ligge i en blanding af Access og Excel. Så kom på kursus – klik eventuelt her for at se yderligere information om netop Excel kurser.

Excelkursus selv i opgangstider
Rul til toppen