Væg stickers

Da vores yngste datter havde fået tvillinger, fik hun og hendes mand travlt med at indrette et værelse til dem, og der blev købt en ekstra seng, ligesom alt andet af det på forhånd indkøbte skulle fordobles.

Det rev lidt i budgettet, og vores datter var lidt ked af, at de ikke lige nu og her havde råd til at udsmykke værelset med nogle vægdekorationer, som specielt henvender sig til små børn. Så hun overvejede at forsøge sig med at male noget selv, men helt ærligt så har hun ikke ligefrem en voldsomt udviklet kunstnerisk åre, så det har hendes mor faktisk anbefalet hende at lade være med.

I stedet har vi tilbudt at betale for en eller anden form for udsmykning af tvillingernes værelse, og vores datter har besluttet sig for, at der så skal købes nogle smarte og billige wallstickers med nogle sjove figurer på – helst nogle dyr i en eller anden udformning.

En af grundene til, at vores datter helst vil have wallstickers som udsmykning er, at de ikke ødelægger væggene, og en anden er, at når tvillingerne når den alder, at de skal have hver deres værelse, er det nemt nok at flytte på sådan nogle wallstickers, så nogle af dem kan flyttes fra det ene værelse til det andet.

Vi har valgt at bede vores datter selv finde frem til de udsmykninger, hun vil have, og så kan vi bestille dem i en webshop, så det bliver os, der betaler for dem, og det synes vores datter er en god løsning.

Det er jo altså tit sådan med de der døtre, at de har deres helt egne veje at gå. Og ganske bestemte meninger. Det gælder også for tøsens tilgang til piercinger. Hun har adskillige af de der rædselsfulde piercinger på sin krop. Og det er den slags her, jeg mener: http://www.outlet-heaven.dk/piercing-smykker

Jamen er det ikke bare rædselsfuldt?

 

Væg stickers
Rul til toppen