Parterapi til min veninde

Mine gode veninde Rina har det rigtig svært for tiden, for et eller andet er gået helt skævt mellem hende og hendes mand. I en lang periode har de været oppe at skændes om selv de mest ligegyldige ting, men nu har det udviklet sig til, at de reelt slet ikke taler sammen mere.

Rina spurgte mig for nylig, om jeg ville påtage mig en rolle som mægler mellem dem, for hun er parat til at strække sig meget langt for at bevare sit ægteskab, og hun regner også med, at hendes mand foretrækker, at de bliver sammen.

Da Rina spurgte mig, valgte jeg at tage lidt betænkningstid, for jeg kunne godt frygte, at jeg i en rolle som parterapeut kan komme til at lægge mig ud med den ene af dem eller måske endda dem begge, og jeg vil for alt i verden ikke ødelægge mit mangeårige venskab med Rina.

Efter at have tænkt over det i et par dage, ringede jeg til Rina og forklarede hende mine betænkeligheder. Jeg foreslog også, at de to skulle gå i professionel parterapi sammen, for selv om det selvfølgelig ikke er gratis, er jeg sikker på, at de kan få meget mere ud af det, end at have mig siddende som en slags mægler.

Det var Rina med på, og nu er det lykkedes hende at overtale sin mand til at gå med i terapi, så der er ingen tvivl om, at han også helst vil have, at de kan fortsætte sammen.

Parterapi til min veninde
Rul til toppen