Stakkels legeplads

Det er jo hærværk af værste skuffe, bemærkede den politimand, der kom ud i vores villakvarter, efter at vi havde anmeldt de store ødelæggelser, der er sket på forskellige af vores anlæg på kvarterets store fællesareal.

Det var helt tydeligt nogle bøller på knallerter, der havde ødelagt den ellers smukke græsplæne på vores legeplads ved at fræse rundt og lave dybe spor i plænen. Men det var desværre ikke gjort med det, for der var også forøvet hærværk på andet af vores forskelligt udstyr til aktiviteter for beboerne.

Vi fik sidste opstillet nogle fitnessredskaber på et mindre areal tæt ved legepladsen. De har været flittigt benyttet af en del af beboerne i kvarteret, som har været glade for at dyrke udendørs fitness, hver gang vejret har været godt nok til det.

Selv om der er tale om meget solide redskaber, der netop er beregnet til at stå udendørs og blandt andet kunne holde til al slags vejr, var flere af redskaberne blevet beskadiget, så de ikke længere kunne bruges.

Som repræsentant for vores beboerforening, der har stået for indretningen af vores aktivitetsplads, spurgte politimanden, om jeg havde nogen ide om, hvor meget ødelæggelserne kunne løbe op i. Og det havde jeg, for jeg havde kvitteringerne for de forskellige redskaber liggende, og en renovering af græsset på legepladsen kan vi selv udfør for små penge.

Det værste lige nu er faktisk, at en del ældre mennesker i kvarteret ikke kan gennemføre den senior motion, som de samles til hver tirsdag og fredag.

Stakkels legeplads
Rul til toppen