Yogarejser

Jeg dyrker yoga! Og det er nok den enkeltstående bedste beslutning, jeg har taget i mit liv! Jeg fnyste altid lidt ad folk, der roste det med yoga og den slags, for jeg havde den opfattelse, at det blot var noget hokus pokus, der ikke havde hold i virkeligheden. Men jeg blev klogere – i den grad endda. Og det hele startede såmænd via mit job som journalist, da jeg blev bedt om at tage på en såkaldt yogarejse og skrive om det. Det var via Bering Rejser, der har mange yogarejser på programmet: http://www.beringrejser.dk/yogarejser. Selve rejsen var god, men indholdet… Jeg blev ganske enkelt omvendt!

Da jeg kom hjem far rejsen, var jeg ganske enkelt omvendt. Min krop føltes som ny – nærmest som et tempel. Og siden har jeg dyrket yoga faktisk dagligt. Klart nok er det ikke det samme at sidde hjemme, som det er at sidde i Sri Lanka, hvor jeg rejste hen med Bering Rejser, men det meditative sender mig næsten tilbage. Og det er 100% sikkert, at jeg vil afsted igen til efteråret på en yogarejse,

Jeg overvejer stadig, om det skal være til Grækenland eller til Island, hvor jeg aldrig har været. Jeg har hørt meget godt om øen, og kan jeg kombinere en god rejse dertil med yoga, kan det jo næsten ikke blive bedre.

Yoga rejser

Om selve rejsen kan jeg kun sige, at Bering Rejser gjorde et godt job. Der var styr på det hele, og de var meget søde til at rådgive før afgang. Nu betalte jeg jo ikke selv, da det var arbejde, men priserne ser yderst rimelige ud. Og faktisk har en af mine venner netop booket en rejse til Thailand hos dem, hvor han skal ud at se på templer og floder i Thailand: http://www.beringrejser.dk/rejser-thailand

Han er ikke til yoga – endnu da. Jeg arbejder stadig på at omvende ham, for han trænger til en kombination af fysisk og åndelig befrielse, og det er netop, hvad yoga har gjort for mig.

Du kan læse mere om yoga her: http://da.wikipedia.org/wiki/Yoga

 

[su_service title=”Data” icon=”icon: heart” icon_color=”#eb1e1e”]
Rejser der er lidt anderledes - blandt andet specielle yogarejser til eksotiske destinationer.
Yogarejse
Date Published: 04/23/2014
Fremragende rejse. Godt planlagt og alting klappede bare.
5 / 5 stars
[/su_service]

 

 

 

Yogarejser
Rul til toppen