Læge Peter Brincker

Ikke mange, der går til øjenlægen Peter Brincker, ved, at han faktisk har en ganske interessant og respektfuld fortid i det danske forsvar – men det har han! Peter Brincker fungerede i mange år som helikopterlæge. Han fortæller selv om den tid:

[su_pullquote]Jeg var aktiv helikopter-læge i det danske flyvevåben fra 1980 til 1990. I denne periode var jeg aktiv på selve redningshelikopteren samt afholdt en masse kurser samt underviste. Jeg underviste i flyvemedicin og holdt foredrag i Flyvemedicinsk Selskab.[/su_pullquote]

Her ser du Peter Brincker i aktion ved forberedelserne til en øjenoperation på hans klinik i Charlottenlund:

Peter Brincker øjenlæge

Gennem en årrække har Peter Brincker været kendt over hele verden som den øjenlæge, der foretog flest af de såkaldte Laser Blended Vision operationer. Du kan læse lidt om den type operationer på den engelske Wikipedia her.

Du kan finde øjenlægen på Facebook også, hvis du har lyst at connecte med ham der: Peter Brincker på Facebook

Der er en god artikel om hele forløbet med en af den type operationer, som Peter Brincker udfører – den kan du læse her: http://rejseneger.blogspot.com/2013/10/opflgning-for-klarsynede-sadan-foregar.html

Alt i alt: Har du brug for en yderst erfaren øjenlæge, er det nok værd at tage en konsultation hos Peter Brincker og få en evaluering af, hvad der kan gøres for dine øjne.

Øjenlæge
Anerkendt dansk øjenlæge med speciale i øejnoperationer
Jægersborg Alle 14
Charlottenlund
2920
DK
Phone: 39640968

Artikel tags:

  • forberedelserne @mail dk
  • helikopter @mail dk
  • løbetiden @mail dk
  • wikipedia @mail dk
Læge Peter Brincker
Rul til toppen