Dyr rejse?

Hvis det der skal blive til virkelighed, så kan vi vist godt begynde at spare op med det samme, sagde jeg i en let spøgende tone til min kone i aftes, da jeg kiggede hende over skulderen, mens hun sad med sin iPad og kiggede på et eller andet rejseforum, hvor der var beskrivelser af forskellige mere eller mindre eksotiske rejsemål.

Min kone havde fundet en beretning om en flere måneder lang rejse, som skribenten havde foretaget til Australien, og min kone har i flere år ønsket at besøge netop Australien, hvortil hendes storebror emigrerede for mere end 10 år siden.

Han er desværre død nu, men gennem flere år sendte han beretninger med sine personlige rejseerfaringer hjem pr. e-mail til min kone og andre i familien, og det er givetvis disse beretninger, der har givet min kone lyst til en gang at rejse til Australien.

Hun tænker nu ikke på ligefrem at emigrere men blot besøge det store og for os ukendte land. Og som hun plejer at sige, når hun på nettet er inde på forskellige rejseblogs for at læse om rejser til Australien, så koster det jo ikke noget at drømme.

For mit eget vedkommende har jeg også særdeles meget lyst en gang at besøge Australien, og da min kone i aftes faldt over et meget kendt motiv med Ayers Rock og viste mig det, må jeg da indrømme, at jeg gerne vil til Australien på en ferie. Så nu må vi hellere begynde at spare sammen.

[su_youtube_advanced url=”http://www.youtube.com/watch?v=-JrZXpQnpxM” controls=”alt” autohide=”yes” rel=”no”]
Dyr rejse?
Rul til toppen