Billigt babylegetøj?

Det er jo en hel guldgrube af gaveideer, tænkte jeg ved mig selv, da jeg i går ved en tilfældighed faldt over en webshop med et kæmpe stort udvalg i legetøj til børn i stort set alle aldre. Jeg skulle have fundet noget udklædningstøj til vores egen datter på syv år, som i næste uge skal til en fastelavnsfest, hvor børnene skal møde udklædt.

Julie havde ikke selv nogen fast ide om, hvad hun ville klædes ud som, så jeg gik på nettet og googlede ”udklædning børn”. Det gav rigeligt med muligheder, og jeg kaldte Julie hen til computeren, så hun selv kunne være med til at vælge det tøj, hun skulle klædes ud i.

Det fik vi også ret hurtigt overstået, så jeg kunne bestille det kostume, som Julie helst ville have, men så fik jeg også øje på, at den pågældende webshop i sit sortiment har masser af forskelligt godt og billigt babylegetøj, og det gjorde mig helt glad, for vi har i vores familie og nærmeste omgangskreds temmelig mange små børn, og jeg har altid lidt svært ved at finde på gaveideer, når der er en fødselsdag, der skal fejres.

Men her kunne jeg konstatere, at jeg bare kunne gå ind på denne webshop og surfe lidt rundt for at finde den helt rigtige ide til de små, og jeg valgte faktisk at bestille en gave til min søsters yngste barn, lille Thea, som fylder tre år om godt tre uger, for så var det jo allerede på plads.

Thea er kommet i den alder, hvor hun gerne vil lege med dukker, og min søster har nævnt, at hun gerne vil have, at Thea skal have en dukke, som hun kan klæde på med forskelligt tøj, for den slags leg er bestemt også udviklende for de små piger.

På den pågældende hjemmeside fandt jeg en serie dukker fra Groovy girls, som dels er til at komme til for rimelige penge, dels kan udstyres med en masse forskelligt dukketøj, så der på forhånd er gode gaveideer til de kommende år.

Jeg valgte at købe en dukke og en kjole til dukken, så nu er jeg spændt på, hvad lille Thea siger til den gave, når hun får den til sin fødselsdag, men efter fotografierne at dømme er der i hvert fald tale om en flot dukke, som jeg regner med, at hun bliver glad for.

En af de ting, jeg var meget glad for at få kendskab til i den pågældende webshop, var et fabrikat, jeg ikke havde hørt om før, men det omfatter en lang serie af forskelligt hæklet legetøj, som jeg personligt synes er noget rigtig godt til de helt små børn. Der er tale om et fabrikat, der hedder Sebra, og jeg faldt pladask for mange af de små, hæklede tøjdyr, som er en del af mærkets sortiment. Se her: http://gladeunger.dk/sebra-m-25.html

Det skrev jeg mig bag øret, for min bedste veninde er højgravid og skal nedkomme om nogle uger, så jeg skal selvfølgelig finde på en passende barselsgave i den anledning.

Billigt babylegetøj?
Rul til toppen