Fatboy Junior

fatboy sækkestolHvorfor skal dine børe ikke have det lige så godt som dig selv? Du ved måske selv hvor meget, du nyder at ligge på din Fatboy – Skal dine børn ikke have det lige så godt som dig selv? Hvis du ikke er klar over det, så findes der faktisk noget det hedder en Fatboy Junior. Jeg elsker selv at ligge mig ud på min når det er lidt godt vejr. Hvis man finder en dejligt plads i skyggen, så er det bare super lækkert. Man skal bare passe lidt på man ikke falder i søvn, for det er der jo risiko for efter en lang arbejdsdag.

Når jeg har lagt ude når jeg kommer hjem, og indtil vi skal spise, så kan jeg rigtig godt lide at gå en tur under en havebruser. Jeg synes det er super lækkert, lige at få en hurtig omgang under den kolde bruser, og det er som om man vågner helt op. Det er en super god måde at slutte end efter middag på, og så er man også dejligt afkølet til man skal have aftensmad. Sådan en dag, der synes jeg virkelig jeg har haft en dejlig dag.

Nye møbler – jeg køber mig en Fatboy

Der er så bart hjemme hos os, der trænger til at komme nogle flere møbler ind i særligt dagligstuen, spisestuen og soveværelset. Da vi flyttede ind i huset ville jeg have det så minimalisktisk som overhovedet, da jeg syntes det var det fedeste look, men nu halvandet år senere er jeg træt at det ”nøgne” udseende, da det er for ”koldt” og upersonligt. Jeg vil have nogle møbler ind i stuerne og soveværelset, som har lidt mere personlighed, hvis man kan sige det på den måde, lidt flere farver og lidt mere spil vil gøre underværker.

Derfor har jeg siddet og tjekket boliginteriør ud på nettet, for at finde inspiration til indretningen herhjemme. Èn bestemt ting, som jeg bare VIL ha’ er en stor billig Fatboy sækkestol, som skal ligge midt på stuegulvet. Den kan være rigtig god for vores lille datter, at boltre sig i, som vi kan ligge sammen med hende i og se fjernsyn. Sådan en Fatboy er lidt pebret i prisen, men hva’ pokker den er vildt fed og praktisk, så den skal helt sikkert anskaffes herhjem til.

Fatboy Junior
Rul til toppen