Sådan starter din slankekur

Der er flere og flere mennesker i Danmark som bliver overvægtige og det er ikke kun voksne, det er også børn der bliver mere og mere overvægtige. Børnenes overvægt skyldes typisk forældrene og deres manglende forståelse for hvordan  og hvad der er sund mad til et ungt menneske.

Det er naturligvis ikke kun uvidende forældre der er skyld i overvægt. Mange mennesker har en travl hverdag og prøver at tilfredsstille alle, både arbejdsgivere, foreninger og lignende. I en travl hverdag er det svært at følge med og få lavet god og sund mad – for ikke at tale om motion. Det er mange gange en dårlig stil og en meget dårlig undskyldning for ikke at få passet bedre på sin krop.

Det er egentligt ikke så vanskeligt at tabe sig og at få en god rutine indarbejdet. Det der er vigtigt er at man kan motivere sig og holde fokus på at man vil tabe sig og samtidig med det er det vigtigt at man kan se et fremskridt. Der er for nyligt lavet en stor undersøgelse omkring det at være på slankekur contra det at tage en permanent kostændring eller som mange kalder det en kostomlægning. Undersøgelsen viste at det faktisk er bedre at tabe på en slankekur end at vælge en varig kostomlægning, det skyldes blandt andet at man på en slankekur ser fremskridt hurtigere og derved bibeholder motivationen til at fortsætte med at tabe sig.

Det kan godt betale sig at tænke lidt mere over hvad man putter i ansigtet, der er mange helbredsmæssige fordele i at tabe sig, ikke nok med at du taber noget af din appelsinhud på lårene, så får du også en bedre fysik og som en ekstra bonus får kroppen mere energi så det hele er en selvforstærkende cyklus. Det handler bare lige om at få startet på det, så er man i gang.

Sådan starter din slankekur
Rul til toppen