Hvis du mangler opbevaring

Opbevaring af de ejendele du ikke umiddelbart bruger i din hverdag, kan være en stor hjælp og skabe frirum i din bolig. Du kan få det hjem du drømmer om, uden at skulle skille dig af med de møbler, som indretningen ikke giver plads til. Når du opmagasinerer dine ting er det vigtigt at have øje for kvaliteten af stedet du vælger. Dine ting skal gerne være i samme stand som da du afleverede dem, når du henter dem igen. Vi sørger for et opbevaringsrum, der er opvarmet så dine ting står tørt og trygt hos os i dit lejede depotrum.

Når du står og skal flytte fra hus til lejlighed, eller hjemmefra til kollegieværelse har du muligvis flere ting end din nye bolig kan rumme. Når du lejer et opbevaringsrum til dine overskydende ejendele behøver du ikke smide noget ud, men kan gemme det du ønsker til senere brug eller endnu en flytning. Du opbevarer nemt dine flyttekasser, møbler, og småsager hos os indtil du igen får brug for det.
Med din egen nøgle kan du komme og gå som du vil inden for lagerets åbningstid. Vi har en bred åbningstid, som gør det muligt at færdes i depotrummet en stor del af døgnet. Sikkerheden er i top hos os, med en god tyverisikring og der gives kun adgang til folk med et faktisk ærinde til deres depotrum.

Det er let at flytte både ind og ud af dit depotrum med dine sager.

Inden du opmagasinerer dine ejendele hos os, skal du huske at tjekke op på dine forsikringer. Hvis du ønsker, at dine sager skal være forsikrede under opbevaringsperioden hos os, skal du sørge for at have din indboforsikring i orden, da det er den der dækker ved eventuelt indbrud eller skade på dine opmagasinerede sager. Lej din ekstra opbevaring hos os i dag, og få straks endnu flere kvadratmeter lagt til din bolig. Her deponeres dine sager trygt og godt.

 

Hvis du mangler opbevaring
Rul til toppen