Ferie i Østersøen

I efterhånden en hel del år har vi holdt en uges ferie på Bornholm. Det skyldes, at min kones onkel, Henning, i mange år har ejet to sommerhuse på Bornholm, og hvis vi bare holder os væk fra højsæsonen, kan vi låne et af hans huse mod kun at betale for elforbruget i den periode, vi er der.

Det har været en behagelig måde for os, og vi har selvfølgelig sørget for at gøre ordentligt rent efter os, og et år brugte jeg nogle af dagene på at male huset, som onkel Henning gerne ville have ændret fra en gul til en svensk-rød farve.

Men nu er det desværre slut, for onkel Henning er blevet en ældre herre, så han ikke længere kan passe husene selv. Og så kan det ikke hænge økonomisk sammen, så han har valgt at sælge begge sine feriehuse på Bornholm.

Det ærgrer vi os selvfølgelig lidt over, men vi kan naturligvis ikke bebrejde onkel Henning noget som helst. Så nu går vi og overvejer, om vi skal fortsætte med at holde en uges ferie på Bornholm. I så fald bliver vi nødt til at leje et hus, for vi kan ikke bo hos onkel Henning, der er flyttet i en lille pensionistlejlighed i Rønne.

Vi har kigget lidt på mulighederne ved at søge på nettet efter sommerhuse Bornholm, og vi har da i hvert fald fundet ud af, at det er forholdsvis dyrt at leje sådan et hus, så det ender nok med, at vi opgiver Bornholm.

Ferie i Østersøen
Rul til toppen