Proteinpulver i hverdagen

Der er efterhånden rigtigt mange som bruger proteinpulver. Det er ikke længere kun bodybuildere og styrkeatleter som anvender proteinpulver. Almindelige mennesker som følger en diæt baseret på et højt proteinindtag, anvender også proteinpulver som et supplement til kosten. Men det kan blive kedeligt i længden, hvis man kun bruger sit proteinpulver til proteinpulver shakes. Vi vil derfor i denne artikel se nærmere på nogle anvendelsesmuligheder folk måske ikke har tænkt over.

 Hvis man er træt af at indtage ens proteinpulver som proteinpulver shakes, så skal man ikke fortvivle. Der er nemlig rigtigt mange muligheder når det drejer sig om proteinpulver. Mange er selvfølgelig begyndt at bruge deres proteinpulver på andre måder. Det er efterhånden meget normalt, at folk blander proteinpulver af forskellig smag i deres havregryn om morgenen. Men det at supplere almindelige måltider med proteinpulver er ikke den eneste mulighed. Proteinpulver kan også indgå i den almindelige madlavning, som en ingrediens i klassiske retter. Lad os kaste et blik på lidt forskellige ting, som kan indeholde proteinpulver.

Hvis man vil have en velsmagende og proteinrig dessert, så kan man lave is baseret på proteinpulver. Med ingredienser som æg, proteinpulver med jordbær smag, frosne jordbær, A38 naturel og vaniljesukker, kan man lave en velsmagende jordbær is med proteinpulver.

Man kan også lave pandekager baseret på proteinpulver. Her kan man vælge en hvilken som helst favoritopskrift, og så erstatte noget af tørstoffet med proteinpulver. På den måde får man en pandekage med mere protein og færre kulhydrater. Umiddelbart ville et proteinpulver med vaniljesmag nok passe bedst til pandekager, men man kunne også prøve sig frem med et proteinpulver med andre smagsvarianter. Proteinpulver med banansmag kunne sikkert give nogle velsmagende banan pandekager.

Man kan også lave mange forskellige typer bagværk med proteinpulver tilsat. Med lidt æggehvider, skummetmælk, havregryn, banan og whey proteinpulver med chokolade smag, kan man lave dejlige chokolade muffins med proteinpulver. Det giver en langt sundere muffin med et højere indhold af protein.

Derudover er der selvfølgelig muligheden for at lave et hav af forskellige smoothies baseret på proteinpulver. Igen har man muligheden for at anvende mange forskellige smagsvarianter af proteinpulver. Og så kan man tilsætte en lang række lækre ting til sin proteinpulver smoothie.

Proteinpulver kan også bruges til at lave sine egne hjemmelavede proteinbars. Det eneste man skal bruge er proteinpulver af valgfri smag, og så tilsætte havregryn, mælk, æggehvider, bagepulver, salt og kanel. Så har man en velsmagende proteinbar baseret på proteinpulver.

Som man kan se, så er der mange anvendelsesmuligheder for proteinpulver, udover den traditionelle proteinpulver shake. Man kan finde mange forskellige opskrifter hvor proteinpulver indgår, rundt omkring på nettet. Hvis du gerne vil se flere opskrifter, eller se nogle af de nævnte proteinpulver opskrifter i detaljer, så kan du tjekke dem ud her.

I sidste ende er det kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan bruge sit proteinpulver til. Jeg kan varmt anbefale, at man prøver sig frem med sit proteinpulver, og laver sine egne proteinpulver opskrifter. På den måde kan man booste sit daglige indtag af protein, på en interessant og sund måde.

Proteinpulver i hverdagen
Rul til toppen