Molo – er det afrikansk?

Jamen, kan du da ikke se, at den her vil passe Jasmin helt perfekt i farverne, spurgte jeg min mand, da vi i går var inde i en børnetøjsforretning for at købe en gave til vores lille barnebarn, der bliver et halvt år om et par dage. Min mand havde protesteret lidt svagt, for et halvt år skal man da ikke fejre, mener han.

Men jeg stod fast, for der er vel ikke noget så spændende som at gå ud og købe noget nyt tøj til ens lille barnebarn – i hvert fald ikke, når man er blevet mormor for første gang.

Jasmin blev født med en flot, mørk hårpragt, så jeg synes, at det klæder hende godt med noget farvestrålende tøj. Den kravledragt, jeg holdt op for min mand, var en temmelig spraglet sag fra Molo Kids, som jeg med det samme kunne se ville stå godt til Jasmin.

Vores datter er af natur ret kvalitetsbevidst, så da jeg spurgte hende, nævnte hun et par tøjmærker, som hun selv er godt tilfreds med. Et af dem var netop Molo, så jeg ville ikke tøve med at vælge den kravledragt, og da min mand slet ikke havde nogen mening om tøjets design, måtte jeg jo bare træffe beslutningen.

Min datter havde nævnt, at Jasmin også godt kunne bruge et sæt nattøj, så jeg ledte lidt efter et sødt sæt, hun så også skulle have. Jeg fandt et rigtig sødt sæt fra Småfolk, og nu glæder jeg mig til at se Jasmin i tøjet.

Molo – er det afrikansk?
Rul til toppen