Gasning af mosegrise

I gamle dage var det helt naturligt, at man gassede ejendomme i København mod væggelus og andet utøj som møl. I dag er gasning så åbenbart flyttet udendørs. Mange haveejere løber jævnligt ind i problemer med at græsplænen er ødelagt af muldvarpeskud og underjordiske gange. Det har medført, at det i dag nærmest er en hel industri som man kender det med rottebekæmpelse eller mus.

Det pudsige er, at muldvarpe og mosegrise, som denne artikel handler om plager husejere på den samme tid af året. Primært i efteråret og igen om foråret. I modsætning til gnaverne, der søger ly indendørs, så har de andre skadedyr i græsset ikke de samme muligheder for at søge ind. De forebygger derimod til vinteren, hvor sne og store nedbørsmængder trykker deres gange ned og lukker dem af.

Derfor er de voldsomt aktive i perioden før og efter vinteren. Hvis man skulle få problemer med en mosegris eller en muldvarp, så er det vigtigt, at man allierer sig med en uddannet og autoriseret skadedyrsbekæmper, der kan tage hånd og vare på ens have – på bedste vis. Der er flere kendte og især anerkendte firmaer, der påtager sig denne slags opgaver til gode priser, så man ikke bliver ruineret. Omvendt kan man ikke kaldet det billigt, hvis hele haven skal omlægges, fordi man ikke lige har taget sig sammen til få foretaget en gasning mod mosegrise, der kan hjælpe en med at få en flot græsplæne til foråret.

Der findes en langt række mere eller mindre nyttige produkter på markedet. Blandt andet kan man bruge ultralyd mod flere skadedyr som mår, mus – men også til mosegris og muldvarp. Flere tests har bare vist, at pengene er smidt ud af vinduet. Så er det bedre at involvere sig med et godt skadedyrsfirma, der har tjek på det hele, og ved hvad de kan gøre. Om der skal sættes fælder eller lægges gas ud, finder de selv helt ud af.

Det er også noget med sikkerheden, hvor de bedste ikke går på kompromis og derfor kun gør det rigtige – med fuldt ansvar for mennesker og husdyr. De plejer også være flinke til at kigge efter, om man skulle have et hvepsebo eller måske sølvfisk, når de alligevel er på besøg. Som erfaren og med mange år i skadedyrsbranchen, kan de se det hele ved første øjekast. Noget vi andre knap observerer.

Det kaldes for service – rigtig god service !

Gasning af mosegrise
Rul til toppen