Fedt udstyr til leje

Min kæreste, Merete, er meget glad for sit nye arbejde som sekretær på et revisionskontor. Det er lige omkring at halvt år siden, hun startede i det job, og nu har hun fået en opgave, som er lidt af en udfordring for hende, fordi hun ikke har prøvet noget tilsvarende tidligere.

Det handler om, at revisionskontoret vil invitere sine store kunder til et møde, hvor revisorerne vil gennemgå nogle nye skatteregler for kunderne, og nu har Merete fået til opgave at finde et egnet lokale og sørge for det nødvendige, tekniske udstyr til konferencen.

Hun har fundet et lokale, der passer i størrelse, på et af byens hoteller, men der hører ikke noget konference udstyr med til lokalet, så det skal hun leje et andet sted, men hendes problem er, at hun ikke aner, om der er sådan et udlejningsfirma her i nærheden.

Jamen, lad os søge efter det på nettet, foreslog jeg, og vi satte os til computeren for at finde den rigtige løsning på problemet. Jeg søgte på AV udlejning, for det må jo være sådan noget, revisorerne har brug for til det møde, tænkte jeg.

Og der var også masser af muligheder på Google, så jeg scrollede lidt nedad for at forsøge at finde et firma, der har hjemsted i nærheden af vores by. Det viste sig, at der faktisk er sådan et udlejningsfirma her i byen, som ingen af os bare vidste noget om.

Vi åbnede firmaets hjemmeside, og jeg fik straks øje på, at de havde et godt tilbud lige nu, for de havde sat en annonce for sig selv ind øverst på siden, hvor der stod: Lej lydanlæg for halv pris i hele oktober.

Merete og jeg pjattede lidt med, om det mon betød, at man skulle leje lydanlæg i en hel måned, eller om det betød, at man i hele oktober kun skulle betale det halve af den normale pris, selv om man måske kun skulle leje udstyret i en enkelt eller nogle få dage. Det viste sig, at det selvfølgelig var det sidste, der var gældende.

Jamen, sagde Merete, jeg skal jo netop også leje noget lydudstyr, så tilhørerne i hele salen kan høre, hvad der bliver sagt, så det er da fint, hvis firmaet her også tager sig af udlejning af højtalere og mikrofoner, for det skal vi selvfølgelig bruge til mødet.

Sammen kiggede vi på de mange forskellige slags udstyr, man kan leje i det pågældende firma, og Merete hæftede sig ved, at firmaet også tilbød projektor udlejning, for hendes chef havde understreget, at det er nødvendigt med en projektor, så han kan vise de filer, han har på sin computer på en skærm eller hvid væg.

Man kunne faktisk bestille de forskellige slags udstyr direkte på firmaets hjemmeside, men Merete nøjedes nu med at notere telefonnummer og mailadresse, for hun ville helst gennemgå det med sin chef, hvad hun skulle bestille til mødet, hvorefter hun så vil kontakte udlejningsfirmaet for også at lave en præcis aftale om opstilling og nedtagning af udstyret.

Fedt udstyr til leje
Rul til toppen