Glæden ved uventet selskab

At mangle selskab og så pludseligt løbe ind i en gammel bekendt, modtage et brev af et familiemedlem eller blive ringet op af en ven, der har brug for ens hjælp – dét er herligt.

Det sker sommetider, at man måske har en tiltrængt fridag, der så alligevel ender med at være lidt halvkedelig, idet man ikke havde forudset, at det gode, gamle kvalitetstid med sig selv, ville gå hen og kede en. Når man har kigget i køleskabet op til flere gange, set 4 afsnit af allerede sete serier og stalket flere forskellige mennesker, som man alligevel ikke rigtig bekymrer sig om – så kan det ikke være mere belejligt end når man får en påmindelse om, at der gemmer sig nogle mennesker derude, som man faktisk godt kan hygge sig og have det sjovt med.

Sidste mandag havde jeg en såkaldt ”kvalitetstid-med-mig-selv” alias ”kedsommelighedens-dag”, hvor der pludseligt trillede en bil ind i min indkørsel. Det var nogle gamle venner fra Nordjylland, der var på vej på ferie og skulle flyve fra Billund Lufthavn. De var kommet i tanken om, at det da egentligt ville være meget billigere for dem at parkere bilen hjemme ved mig og så lige efterlade mig en besked om, at de havde gjort det, da de ikke kunne komme i kontakt med mig (de havde mit gamle nummer). Jeg havde jo tilfældigvis fri den dag, så jeg var hjemme da bilen trillede i gårdspladsen og det var – som alle nok kender – en fornøjelse at se de gamle venner igen. De var heldigvis kommet i rigtig god tid før de skulle være i lufthavnen, da de havde planlagt at de ville ud og tage et kig rundt i Lalandia Aquadome, som de endnu ikke havde set. Der kunne jeg jo passende lige køre dem ind, og de ville super gerne have mig med ind i badelandet og hvorfor ikke, når jeg alligevel ikke rigtig fik noget ud af dagen med mig selv. Fantastisk med sådan nogle små mirakler i hverdagen.

Glæden ved uventet selskab
Rul til toppen