Stigende salg af mobiltilbehør til iPhone 5 og iPad

iPhone 5 cover og iPad cover salg er lige så stigende i salget, som brug af sociale medier på smartphones og tablets. Her er det ofte fra iPad eller iPhone når de vil på sociale medier. Mulighederne er mange, det samme med udvalget af tilbehør til deres enheder som iPhone 5 cover og iPad cover, hvor der allerede nu findes nærmest tusindvis af forskellige slags. Når Apple lancere en ny iPhone eller iPad, så ændres størrelsen for det meste, da de hen over tiden er blevet tyndere. Lige som den nyeste, de lige har lanceret , som er iPhone 5, der har fået større skærm end forgængeren hvilket betyder nyt iPhone 5 cover igen.

Apple har ofte deres egne standarter på de ting de bruger på deres iPhone, iPad, MacBook og iPad. Det gælder især hvad det angår opladere til iPhone og iPad og ikke mindst iPhone 5 cover ( læs mere ) og iPad cover, hvor de ikke er med i den internationale ordning med at bruge mini USB lader. Heldigvis findes der omformer, så man nemt kan bruge en anden oplader til sin iPhone eller iPad. Man kan også få opladere der ikke er lavet af Apple selv, som også er billigere, men det kan man med næsten alt til iPhone og iPad. Blandt det mest solgte tilbehør er iPhone 5 cover og iPad cover, som bliver solgt i stor stil.

Hvert år lanceres en ny iPhone, og dette år blev det til en iPhone 5, hvor den sidste var en iPhone 4s. Fordelen ved den nye iPhone 5, er at den har større skærm, bedre opløsning og markant hurtigere end sin forgænger. Husk derfor at skaffe et nyt iPhone 5 cover og et nyt iPad cover. Allerede første dag den blev sat til salg i USA blev den solgt i millionvis. Da den nye iPhone 5, har en anden størrelse end sin forgænger, skal man bruge en iPhone 5 cover og ikke den gamle fra sin iPhone 4s. Dog kunne man godt bruge iPad cover fra iPad 2 til den nyeste The New iPad og lige så meget som folk elsker iPhone og iPad, elsker de også iPhone 5 cover og iPad cover.

Der er altid hype omkring Apple produkter og især når en ny iPhone eller iPad lanceres. Se fx da iPhone 5 kom, så stod der tusindvis af mennesker i kø foran Apple butikker for at købe den, det samme da The New iPad kom. Når så mange får sig et nyt Apple produkt, køber en masse af dem også noget tilbehør som iPhone 5 cover og iPad cover, da de beskytter mod ridser.

Noget slags tilbehør har Apple indgået samarbejde om at lave til iPhone 5 og iPad, som fx højtalere med videre fra danske B&O. Denne type tilbehør får lov til at komme med i sortimentet hos Apple egne butikker, sammen med iPhone 5 cover og iPad cover, ladere og meget mere.

De smartphones Apple sælger, elskes af massevis af mennesker rundt om på jorden og iPhone 5 var ingen undtagelse. Her blev der som det plejet, skab en masse hysteri og enormt hyppe op til lanceringen og til den blev sat til salg, rundt om i verden. Ud over der sælges enormt mange iPhone 5 og The New iPad, sælges der også en del iPhone 5 cover og iPad cover, til at skærme dem mod skader og slitages.

Stigende salg af mobiltilbehør til iPhone 5 og iPad
Rul til toppen