Har du det rigtige mobilabonnement

De fleste mennesker har i dag en mobil telefon, men hvor mange af dem har egentlig styr på hvad deres mobilabonnement koster? Det tror jeg faktisk langt de fleste har, hvad jeg derimod ikke tror de har er styr på om det nu også er det rigtige abonnement, og om det er den billigste løsning for dem. Med det rigtige abonnement tænker jeg på om de fx. køber mere data end de bruger og om de taler mere end de har købt og derfor betaler ekstra.

Hvis du er bare det mindste i tvivl så tag og kig dit seneste forbrug igennem, faktisk er det bedst at gøre for en periode på 3-6 måneder, på den måde vil du nemlig få det bedste og mest naturlige overblik. Når du så skal vælge abonnement, så ha med i overvejelserne hvad det vil koste dig hvis du rammer grænserne, kontra det, som det vil koste hvis du vælger den lidt større pakke. Oftest vil det bedst kunne betale sig at vælge den lidt større løsning hvis man lægger lige på grænsen.

Når du nu har sparet en masse penge når året er gået, så kan du jo passende takke mig ved at sende mig 25% af besparelsen 😉 Det er selvfølgelig bare gas, men jeg vil derimod gerne have at du lige lægger en kommentar og fortæller hvor meget du har sparet, det kan jo passende blive til en god gang lugsus.dk

Har du det rigtige mobilabonnement
Rul til toppen