Herreklip hos damefrisør

De er nogle løjerlige størrelser, de mænd. Forleden dag spurgte jeg min kæreste, William, om han ikke ville med mig til frisør, for jeg syntes ærligt talt, at han godt kunne bruge en klipning. Han kiggede forbavset på mig og sagde, at han da ikke havde tænkt sig at lade sig klippe af en damefrisør, men jeg protesterede og fortalte ham, at den salon, jeg bruger, også reklamerer med, at de udfører herreklip – og endda til en temmelig gunstig pris.

Så det endte med, at han indvilligede i at gå med mig. Jeg havde en aftalt tid hos min frisør i København dagen efter, men jeg har ved tidligere besøg set, at man ikke behøver bestille en tid, når det drejer sig om herreklip. Det var hos dem her: http://hairlab.dk/

William var vist ikke helt overbevist om, at han gjorde det rigtige, da vi fulgtes ad til frisøren, men det skal jeg da lige love for, at han blev lidt senere. Han kunne med det samme konstatere, at der var tale om en meget billig frisør, for hans klipning kom til at koste betydeligt mindre, end han er vant til at betale.

Men jeg har nu også en stærk mistanke om, at det bestemt ikke gjorde han humør dårligere, at han blev klippet af en særdeles veldrejet ung pige, som i øvrigt fortalte ham, at hun endnu var under uddannelse, og det er nok forklaringen på, at behandlingen ikke kostede mere, end den gjorde. Og sjovt nok var William ovenud tilfreds med sit hår efter den klipning.

Herreklip hos damefrisør
Rul til toppen