Hvorfor skulle jeg skifte til en e-cigaret?

Det spørgsmål har jeg stillet de sidste 100 gange til mine arbejdskollegaer, når de spørger mig efter om jeg ikke skulle til, at skifte til en e-cigaret.
Fordi jeg er blevet spurgt så mange gange er fordi, at den arbejdsplads jeg arbejder på er det en trend, at dampe løs på sådan en e-cigaret. Jeg kunne skam også godt se formålet med at dampe på sådan en, men jeg troede bare ikke på, at det vil hjælpe. Jeg troede mere på, at det bare var en trend at suge på disse e cigaretter.
Efter at have hørt på mine kollegaer i flere måneder bukkede jeg under for presset og begyndte at udforske e-cigaret verden. Det er jo helt vildt hvad man kan få af e-cigaretter. Man kan få nogle kæmpe nogen der kaldes lava tubes og man kan få nogen der giver ekstra damp, man kan desuden også få piber og cigar og meget mere. I starten tiltalte piben mig faktisk en del, men blev enig med mig selv om, at jeg måtte starte med en e-cigaret.
Nu havde jeg kun 2 problemer tilbage. Hvilken e cigaret skulle jeg vælge og hvilken nikotin væske jeg skulle vælge. Jeg viste det blev svært, så jeg spurgte til råds ved alverdens steder, både på forums og forhandlere. På de forums jeg spurgte om hjælp, var alle super venlige og kom med masser af gode råd, lige fra hvordan man renser en e-cigaret til hvordan man på fylder en e-cigaret. De forhandler jeg kontaktede havde enten ikke tid, eller så gav de ikke en vejledning jeg kunne bruge til noget. Der var dog to forhandler der virkelig gav en stor hjælp. Den ene forhandler var smartsmoke.dk og de gav mig en rigtig venlig vejledning og de var bund ærlige og det kunne jeg godt lide. De sagde det som det var, at de ikke kunne hjælpe mig med nikotin væske endnu, da de ikke må sælge det, men de kunne henvise mig til en udenlandske hjemmeside hvor jeg kunne købe nikotin væske.
Jeg fulgte smartsmoke.dk’s råd og besøgte den udenlandske hjemmeside hvor jeg kunne købe det hele. Jeg valgte dog at købe e cigaretten ved smartsmoke.dk, da de var billigere og jeg følte de havde en god service.
Jeg købte følgende: en e cigaret ego lcd 1100 og af væske købte jeg marlboro og redbull med den laveste nikotin.
Fra første dag jeg begyndte at suge i den og så til nu, har jeg kun røget ganske få cigaretter og det er rigtig godt for mit vedkommende. Det skal siges, at jeg røg mellem 15 og 25 cigaretter før.
Se det var derfor jeg skulle begynde, at pulse løs på e-cigaretter og ikke fordi det er trendy. Det er også derfor du skal holde op med, at pulse løs på almindelige cigaretter.
Til info så er her en link til hvor jeg købte min e-cigaret http://www.smartsmoke.dk
I får ikke linket til den udenlandske da nikotinvæsken fra den leverandør er begyndt at være dårlig. Det forum jeg har brugt og bruger er ecig-forum.dk

Håber du er blevet lidt klogere og vil benytte chancen til at beslutte dig for at holde op med at ryge.

MVH.

En EX-ryger der har sparet mange penge.

Skulle du have brug for hjælp, så stil gerne spørgsmål i kommentaren

Hvorfor skulle jeg skifte til en e-cigaret?
Rul til toppen