Isoleringen er vigtig

Når du kigger på dine forbrugsudgifter i forbindelse med hus eller lejligheden, så vil du ofte se at varmen bære en stor del af dit budget. Det er ofte spild af penge, og man kan forholdsvis billigt få gjort noget ved varmeudslippet. Det gælder alle typer af isolering – for eksempel gulvisolering.Faktisk kan man spare mange penge ved en lille investering i ekstra isolering på fx. loftet, men også hulmursisolering bør være en af dine overvejelser. Læs mere om isolering af hulmur her.

Varmen stiger jo som bekendt op af, derfor er de vigtigste zoner i huset loftet og væggene omkring loftet. Man kan naturligvis ikke kun isolering væggen oppe omkring loftet, og det vil heller ikke give mening alene at gå efter den model. Det er dog ikke alle huse det kan betale sig at skabe en bedre isolering i, der vil typisk være tale om huse som er mere end 10 år gamle, dengang var kravene til isolering nemlig ikke i nærheden af hvordan de ser ud nu, og der er derfor bygget mange huse med dårlig isolering. Den gang var man heller ikke speciel miljø bevidste og gik derfor ikke op i isoleringen på samme måde som vi gør i dag. Du kan læse mere om isolering af ældre huse her.

Det dejlige ved efterisolering af bolig, er at den tjener sig selv hjem rigtig hurtigt, typisk vil man se en investering på 10.000 kroner være tjent hjem igen i løbet af 2-3 år, og herefter er der tale om rene besparelser, altså penge ned i lommer på dig. Hvis du er nysgerrig for at læse lidt mere om tilbage betalingstiden på isolering, kan du tage en uforpligtende snak med de flinke mennesker hos Viking Isolering .

Isoleringen er vigtig
Rul til toppen