Jeg skulle bruge en smed

Jeg er selv ret god til at svejse, men jeg tænkte, at det var nu nok bedre at få en rigtig smed til at udføre svejsearbejdet. Sagen var den, at jeg skulle have monteret et stort jerngitter uden for min virksomhed. Gitteret skulle have mit firmalogo i midten, så det var ikke bare lige sådan at lave.

Jeg gik på Google og søgte efter nogle lokale smede og maskinfabrikker til at afgive et tilbud. Hos Novaindex.com fandt jeg heldigvis en unik oversigt over alle smede, maskinfabrikker og maskinværksteder i Danmark. Virksomhedsregisteret, Novaindex, havde endda gjort det super nemt at indhente tilbud via en fin formular.

Fandt en lokal smed

Allerede efter cirka 8 timer havde jeg fået 4 tilbud fra dygtige smede, og jeg endte med at vælge smedje, eller rettere en maskinfabrik med det helt rette udstyr. Jeg skulle jo have skåret mit logo i metal, og det kunne denne maskinfabrik. 

Fabrikken var rigtige dygtige til CNC fræsning, som vist står for “Computer Numerical Control”. Computeren og produktionsmaskinen kan lave meget komplekse og ensartede dele i metal og stål.

Og jeg må sige, at det så godt ud! Efter jeg fik logoet tilbage fra CNC drejning, var det præcis, som jeg havde forestillet mig. Det er imponerende, at en bearbejdning af stål kan blive så flot.

Og ikke nok med logoet, så var resten af gitteret lige så flot bearbejdet, selvom det blev lavet på en drejebænk. Jeg betalte en lille smule ekstra for montage, fordi jeg tænkte, at det ville de også være bedre til end mig. Og om de ikke var bedre end mig! GItteret blev monteret med millimeters nøjagtighed. Efter gitteret blev monteret har jeg fået et hav af komplimenter. 

Fandt også de øvrige håndværkere

Ikke nok med at jeg fandt en dygtig smed, så fandt jeg faktisk også en række andre håndværkere til at udføre arbejde inden for i huset hos Novaindex. Det var alt lige fra tømrere til murere og elektrikere, og de var faktisk lige så dygtige til deres håndværk.

Nu hvor jeg har prøvet hyre håndværkere, så har jeg faktisk langt mere tid til mig selv og min familie. Vel koster det lidt ekstra, men tiden er vel det dyrebareste, vi har, ikke sandt? 

Jeg skulle bruge en smed
Rul til toppen