Jensens i Fredericia og Aarhus

Det har altid været rigtig hyggeligt, når jeg mødes med fire andre piger, som jeg studerede sammen med på sygeplejeskolen i sin tid. Den gang for mange år siden var vi gode veninder, der gik meget i byen sammen, så da vi var færdige med uddannelsen, aftalte vi, at vi skulle holde kontakten med hinanden.

Og det er faktisk lykkedes. Vi fem mødes nu fem gange om året, nemlig en gang hos os hver, og vi har den faste aftale, at vores mænd bare ikke på nogen måde har adgang til vores møder, for vi vil have fred til at mindes alle de oplevelser, vi havde som unge sygeplejestuderende.

For et par dage siden var det min tur til at være vært for vores møde, og jeg løb ind i et problem med en lidt sen vagt. Det var min mand, der så fik den ide, at vi kunne finde noget takeaway i Fredericia, hvor vi bor, og så bestille noget mad til vores møde.

Den var jeg helt med på, for min vagt sluttede først klokken 17 den dag, så der ville ikke være meget tid til madlavning, og vi skulle jo gerne have noget lækkert. Min mand foreslog, at jeg ringede til en god familierestaurant, som vi ved også leverer mad ud af huset. Vi har selv spist der flere gange og ved, at maden altid er særdeles veltilberedt. Det er selvfølgelig takeaway fra Jensen’s i Fredericia, jeg mener.

Det gjorde jeg så og bestilte noget mad, og min mand tilbød at køre ind til den pågældende restaurant i Aarhus som er den originale Jensen’s og hente maden, som smagte pragtfuldt.

Jensens i Fredericia og Aarhus
Rul til toppen