Kan jeg bruge e-cigaretter til rygestop?

Hvis du gerne vil trappe ned på de almindelige cigaretter, kan det være en god idé at skifte over til e-cigaretter. E-cigaretter betragtes ikke som et rygestopmiddel, men disse kan være et godt produkt, hvis du gerne vil slippe af med nogle af de gener, tobaksrøg kan medføre.

Fordele ved e-cigaretter

Med en e-cigaret slipper du for røg i tøjet og møblerne, og dine tænder bliver heller ikke misfarvet af e-cigaretter. Samtidig er det oftest også billigere at ryge e-cigaret end de almindelige cigaretter. Mange oplever også at deres lugte- og smagssans bliver bedre, efter de er stoppet med at ryge almindelige cigaretter.

En anden fordel ved e-cigaretter er, at der findes mange flere forskellige smage end ved almindelige cigaretter. Så har du lyst til at prøve noget andet end smagen af tobak, er dette muligt. Nogle af de smage, der findes, er for eksempel vanilje, banan, chokolade, appelsin, honning og æble. Du har også selv mulighed for at bestemme styrken af nikotin i den væske, der fyldes på e-cigaretten. Denne væske kaldes e-væske eller e-juice. Ønsker du at e-væsken skal være helt uden nikotin, er dette også muligt. Du har derfor mange flere muligheder for at tilpasse din rygning, så den passer til dig, når du bruger e-cigaretter.

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge e-cigaret?

Hvis du gerne vil skifte over til e-cigaret, kan det være en god idé at købe et startsæt til begyndere. På den måde er det muligt at få alt, hvad du skal bruge, i én pakke. Du har i princippet kun brug for én e-cigaret, da e-cigaretten kan genopfyldes med e-væske, og batteriet er genopladeligt. Der findes dog også engangs-e-cigaretter. Disse er billigere per styk end de andre e-cigaretter, så ved du ikke helt, om e-cigaretter er noget for dig, kan du starte med at købe en engangscigaret-e-cigaret. Ønsker du at læse mere om muligheden for at købe E-cigaretter og komme i gang med at indlede et effektivt rygestop – så klik her og se mere.

Kan jeg bruge e-cigaretter til rygestop?
Rul til toppen