Læs om energieffektive håndtørrere her

På ho-pe.eu kan du finde en masse information og interessante tilbud til dig, som er ude efter en ny og smart løsning til dit kundetoilet.

Ældre håndtørrere er en energibombe og kan skiftes ud til fordel for nye og strømreducerede modeller. Kendetegnet for en almindelig håndtørrer er kort sagt, at man godt kan bruge lidt tid på at få tørret sine hænder, det har man nogle steder valgt at gøre noget ved, og derfor kan man, også tørrer sine hænder i papir, som er langt mere effektivt. Dog er begge ovenstående valg en dårlig forretning for dig.

En effektiv håndtørrer sparer dig for mange penge hvert år

 Hvis du i forvejen har en ældre håndtørrer, kan du med stor fordel godt tage og skifte den ud med en ny og mere miljørigtig en af slagsen. De nye håndtørrer, kan spare dig for 80 % i strøm i forhold til de almindelige modeller, og det gør de grundet en effektivisering i motoren, som har gjort det meget hurtigere at tørre sine hænder, med de sekunder, du bruger mindre på at tørre dem, sparer du i strøm hver gang. Ud over effektiviseringen er den også designet til at bruge langt mindre strøm generelt. I forhold til papir har du en besparelse på 95 %, det har du, fordi papir er dyrt i længden, og det kræver meget arbejde at fylde dem op og tømme skraldespandene. Helt nøjagtigt har du en besparelse på 100 % af tiden, som det tager at klargøre og rengøre efter papir.

Spar penge, og hjælp miljøet 

Det er gjort klart, at du både sparer penge og har en stor del mindre i strømforbrug, det hjælper miljøet, og det er også tanken bag xlerator. Håndtørren findes i flere modeller og er patenteret, eftersom at teknologien er så eftertragtet og smart. Det kan hurtigt blive dig, der ender med at vinde miljøræset, når du har besluttet dig for at skifte de gamle ud med nye, smarte håndtørrer. Hvis du har en interesse i at vide mere eller har spørgsmål, til ovenstående har du muligheden for at besøge ho-pe.eu. Med mange forskellige produkter kan du surfe dig igennem et hav af muligheder og spændende maskiner.

Læs om energieffektive håndtørrere her
Rul til toppen