Keder mig når veninderne er på ferie

Jeg keder mig helt vildt i øjeblikket, for alle mine veninder er taget på ferie. Vi er en gruppe på 5 tøser, der tit tager på ferie sammen, men i år der tog de på ferie uden mig.Det var ikke fordi jeg ikke var inviteret for det var jeg. Nej sagen er den, at jeg desværre må spare i år, for jeg har lige mistet mig job. Det er en vild kedelig situation jeg er kommet i, men der er ikke rigtig noget jeg kan gøre ved det. Det firma jeg var ansat i, de gik desværre konkurs for 2 måneder siden, og det kan desværre bag på os medarbejdere.

Det var vild mærkelig at stå op en morgen og tage på arbejde som helt normal. Vi havde været på arbejde i 1 time, da vi alle sammen blev kaldt sammen, og fik den kedelige meddelse. om, at firma desværre havde indgået konkurs begæring. Det kom bag på os alle samme. Vi var godt klar over, at det måske ikke gik hel vild godt, men vi var ikke klar over at det var så skidt.

Jeg sagde derfor til pigerne at jeg havde besluttet at blive hjemme. De havde eller bestilt biludlejning på http://billeje-flensborg.blogspot.dk – Planen er så den, at de kører på tøsetur til Italien. Jeg havde glædet mig hel vild meget til at komme af sted, men jeg må heller spare de penge. Jeg får godt nok min normale lån i en måned mere, men alligevel derefter der har jeg ikke ret meget idé om, hvor jeg så skal få min lån fra.

Keder mig når veninderne er på ferie
Rul til toppen