Robotstøvsuger eller centralstøvsuger?

Jeg er lider ret kraftigt af støv allergi og er derfor på jagt en noget udstyr der kan hjælpe mig med at overkomme min allergi, eller i hvert fald med mig med ikke at lide så meget af det. Min allergi er ret slem og kræver daglig støvsugning for at holde det på et godt niveau, om sommeren kræver det faktisk 2 støvsugninger om dagen, fordi de åbne vinduer hvirvler støvet op i luften.

Anyways, så har jeg kig på 2 muligheder og det er her jeg godt kunne bruge noget feedback. Jeg har først og fremmest kigget på en robotstøvsuger, eller jeg har faktisk kigge på flere, men i hvert fald er tanken at jeg helst ikke skal lave alt for meget selv, og evt ikke behøver være hjemme når der støvsuges. Det er jo lidt win-win fordi jeg ikke behøver gøre det hårde arbejde, men jeg slipper også får at færdes i den ophvirvlet støv.

En anden mulighed er en centralstøvsuger, det gode ved sådan en er at den suger luften ud af huset, og altså ikke igennem en filter som så blæser det ud i huset igen, men den er tilgengæld også ret dyr, specielt installationen af den kommer til at trække tænder ud på min sparet økonomi.

Er der andre der har nogen erfaringer med det?

Robotstøvsuger eller centralstøvsuger?
Rul til toppen