Låsesmeden på Frederiksberg

Frederiksberg er stedet hvor jeg bor og hvor jeg bliver. Men desværre har vi på det seneste haft en bølge af indbrud, der har gjort en del af os utrygge. I den ejendom, hvor jeg bor, er vi 6 lejligheder, og vi sørger selv for det meste her, så efter et uformelt beboermøde en aften, besluttede vi at kontakte en specialist, der kunne hjælpe os med en bedre tyverisikring i ejendommen. Og det var selvfølgelig en låsesmed på Frederiksberg, vi tog kontakt til.

Tyverisikring i København

Jeg ringede til et firma og talte med indehaveren, og vi aftalte, at han ville komme forbi allerede næste dag for at tage et gennemsyn af vores låse, døre og andet relevant. Jeg forklarede ham, at det var småt med parkeringspladser lige ved ejendommen, så han skulle nok parkere rundt om hjørnet.

Han grinede lidt og sagde, at det med parkering ikke er noget problem. Og det tænkte jeg egentlig ikke nærmere over, før jeg næste dag fandt ud af, hvorfor det ikke var et problem for ham. Han kom på cykel! Og ikke bare en cykel – men et mindre låsesmed-værksted på en ladcykel. Det var sgu frisk!

Han var dybt professionel hele vejen, og det var tydeligt, at han vidste en masse om tyverisikring. Han henviste også til sin hjemmeside: https://www.dencyklendelaasesmed.dk/gode-raad/ 

Hele Københavns låsesmed

Min søster kom forbi, mens han var der – lige tids nok til at overvære, at han fik ordren på at udskifte samtlige dørlåse i ejendommen til det nyeste og mest sikre.

Hun ville faktisk gerne have kommet tidligere, for på Nørrebro, hvor hun bor, har de mange problemer med indbrud, og det er især i lejligheder med gamle låse, det er galt. Hun spurgte Birger, om han mon også servicerede Nørrebro, og det kunne han glæde hende med, at han bestemt gør. Faktisk er han til rådighed i det meste af København:

Områder

Nå – jamen det endte jo så med, at hun lavede en aftale med ham om den ejendom, hun bor i.

Den Cyklende Låsesmed kom igen 2 dage senere og arbejdede en god halv dag på at udskifte samtlige låse. Da han var færdig, kørte han direkte videre til den næste kunde på sin cykel. Det var lige i myldretidens start, og han grinede til mig og sagde, at havde han kørt i bil, ville turen til næste kunde tage ham mindst en halv time. Nu er han jo altså på cykel, og han forventede ankomst ved næste opgave efter 7-8 minutter.

Det er ret beset fremtiden, at håndværkere af den type kører på cykel. Respekt for det!

Låsesmeden på Frederiksberg
Rul til toppen