Slap af i sommervarmen

Sommertid er for mange ensbetydende med tid ved stranden, sommerhuset og i haven. Når fødderne begraves i sandet, kroppen lænes tilbage i en strandstol, og solen får lov at varme kroppen, kan man for alvor mærke, at den afslappende sommertid er over os.

Når krop og sind skal koble af over sommeren, er den gode underholdning vejen frem. Artiklen her introducerer dig til en række muligheder for at underholde hjernen, mens kroppen kobler af.

Spil

Når du har lyst til en mere hurtig underholdning, der ikke kræver den store fordybelse, men i stedet er sjov, spændende og en smule nervepirrende, kan du åbne computeren og opdage en verden af spil og casino’er. Her er det muligt at øge mængden af ispenge og samtidigt blive underholdt.

En bonus fra Hyggespil er et godt sted at starte for den hyggelige og vedkommende leg på internettet. Med en bonus fra starten er du sat godt i gang med den spændene underholdning, der har potentiale til at give dig lidt ekstra på kontoen.

Bøger

En god bog, der passer din smag og lyst, hører sig til, når du lægger i hængekøjen. Den hurtige underholdning truer på sin vis bogformatet. Når du insisterer på at læse en bog, vælger du koncentrationen og den længerevarende underholdning til.

Hvis ikke der er plads til murstensklodsthrilleren i din kuffert, kan du vælge mere brugervenlige bogløsninger. Biblioteket udbyder lån af almindelige bøger bare som ebøger i stedet på ereolen.dk. Når du køber bøger gennem forhandlere som Saxo.dk, kan du også installere en tilhørende app, så du kan læse fra dine devices.

Podcasts

Podcasts og lydbøger er det optimale valg af underholdning, hvis du er glad for en smule multitasking. Med en god fortælling i ørene kan selv ikke kartoffelskrælning, lugning af bede eller indkøb blive kedeligt.

Markedet for podcasts bliver større og større i disse dage, da danskerne for alvor har fået øjnene op for formatet. Derfor findes der også med sikkerhed et program, der passer din interesse. Om du er til sport, politik eller komik, så finder du et passende, sjovt og underholdende program på din podcast-app.

Tv-serier

En tv-serie er en kæde af god underholdning, så du over flere dage kan sprede en spændende fortælling. Pryd dine sommerdage med en sammenhængende historie, hvor du hver dag bliver klogere på plottet, lærer dine karakterer bedre at kende og dermed bliver gladere for serien og mere underholdt. En tv-serie kræver, at du læner hovedet tilbage og er med i fortællingen. Du bliver opslugt af en anden verden, og det er ikke muligt at foretage sig andre gøremål imens.

Tv-serie-underholdning er for dig, der synes, at en film kan være for kort. Med en tv-serie er du sikret flere dages sammenhængende underholdning. På diverse streamningtjenester er det muligt at finde tidens hotteste serie-fortællinger.

Alt lige fra kærlighedshistorier til action og gyser fortælles i serieformat. Hvis du ikke har abonnement til en streamningtjeneste, kan du også finde spændende serier på Danmarks Radios side såvel som på bibliotekets udlejningsside Filmstriben.

Slap af i sommervarmen
Rul til toppen