En bonus er altid godt

Hvis du ikke går op i fodbold, kender du nok alligevel Zlatan? Om ikke andet så af navn – og blandt alle, der ser fodbold, er han jo en nærmest legendarisk figur. Han har i øvrigt sin egen yndlings-bookmaker, og de er på vej ind på det danske marked – heldigvis.

Det er Bethard, der er tale om – ejet af Bethard Group Ltd. Og de er altså sindssygt populære på de markeder, hvor de opererer.

Hvorfor er Bethard så populære?

Det er der mange grunde til, men af de mere tungtvejende handler såmænd om bethards bonus til nye spillere. Og for dem, der spiller på odds etc. er det altså interessant, at man kan opnå op til 1.000 kroner i 100% bonus, når man tilmelder sig som ny spiller.

Så er der deres gode ry i branchen, og det er naturligvis også en vigtig forudsætning for deres popularitet. Endelig er der deres hjemmeside, som er kendt for at være meget nem at navigere for både erfarne og helt nye spillere. Tre meget vigtige forudsætninger for succes i det stærkt konkurrenceprægede marked.

Er Bethard i Danmark?

Ikke endnu – her pr. medio juli. Men rygterne svirrer om, at de er stærkt på vej over sundet, og at det ikke varer længe, før licenser m.m. er på plads. Der er ingen tvivl om, at danske gamblere sidder parate til at udnytte den flotte bonus, Bethard tilbyder.

At Bethard så også tilbyder over 30 forskellige sportsgrene gør, at der er væddemål og odds for stort set enhver sportsinteresse.

Her på POEM spår vi dem en ganske eklatant succes, når de indleder tilstedeværelsen på det danske marked. Og det er da en “svensk invasion”, vi kun kan tage positivt mod!

 

En bonus er altid godt
Rul til toppen