Piskesmæld

Henning er en stædig rad, og jeg må indrømme, at jeg ikke bryder mig om hans forsøg på altid at snyde sig til goder af den ene eller den anden art. For nogen tid siden fortalte han mig, at han stadig led af stærke smerter i nakken efter det trafikuheld, han var involveret i et par måneder tidligere. Jeg har simpelt hen fået mig et alvorligt piskesmæld, mente han.

Men der var nu ikke noget i vejen med hans udfoldelser på fodboldbanen, når vi trænede eller spillede kamp, så jeg fik en mistanke om, at han simulerede. Ikke desto mindre kontaktede han for nylig en advokat i Aarhus, for han ønskede at rejse krav mod det forsikringsselskab, hvor modparten havde sin ansvarsforsikring.

Henning mente, at han havde pådraget sig varige men, og han havde åbenbart virket så overbevisende overfor sin læge, at han troede på Hennings smerter i nakken. Den pågældende advokat var kendt for i flere tidligere tilfælde at have vundet sager om erstatning for piskesmæld, og det var derfor, at Henning havde valgt at bede ham føre en sag for sig.

Behandling af piskesmæld

Nå – men Henning endte nu med at søge behandling hos en anerkendt klinik for fysioterapi i Aalborg: https://vejgaardfys.dk/

Det skulle vise sig at være den helt rigtige løsning for ham. De havde et helt hold af eksperter, og han blev udredt og tilbudt en behandling, der bestod af en kombination af laserbehandling, akupunktur og regulær fysioterapeutisk behandling.

Og tro det eller ej: I løbet af blot et par måneder var han helbredt – eller i hvert fald næsten da. Han har af og til lidt fnidder med nakken, men det er meget sjældent, og kortvarigt.

Jeg spurgte ham ud om det, for som du måske husker lider min kone voldsomt af hovedpine, og jeg var selvfølgelig nysgerrig efter, om de mon kunne hjælpe hende også.

Det viste sig, at det kunne de!

En del af klinikken i Vejgaard er specialiseret i behandling af hovedpine og smerter – så efter en 6-7 behandlinger (så vidt jeg husker), var hun reelt smertefri i størstedelen af tiden. Det var nærmest et helt nyt liv for hende 🙂

Piskesmæld
Rul til toppen