Nye gardiner

Gardiner fra Gardinbussen

Når man nu er en mand, er man fra naturens hånd ikke nødvendigvis den store boligindretningsekspert, vel? Jeg er i hvert fald ikke, og det erkender jeg blankt. Men når bare man ved, hvad man ikke er verdensmester i, kan man jo nemt sikre sig, at man så benytter sig af eksperter til de ting. Og det gør jeg – uanset området. Er det noget med min bil kører jeg til forhandleren og ikke til en eller anden møgbeskidt landsbysmed. Og det gælder også med boligindretning (Nej! Jeg kører ikke til bilforhandleren for det 🙂 )

Gardiner fra eksperten

Idet tidlige forår stod jeg så der med rumpetten i vandskorpen i forhold til en opgave, jeg på forhånd vidste, jeg ville forkludre grundigt: Gardiner! Jeg havde jo fået købt mig det her hus, og det var nymalet og i fineste stand – lige til at flytte ind i. Men der manglede gardiner overalt i huset, og da jeg jo er kendt for at rende rundt uden en trevl på kroppen i mit hjem, var det helt nødvendigt at få gjort noget ved det.

Jeg prøvede faktisk i en lokal butik, men ekspedienten gad dårligt tale med mig, og hun anede ikke en skid om det, hun (ikke) solgte. Altså måtte jeg finde en anden løsning. Og det gjorde jeg så. Eller rettere: Min kammerat gjorde,

Gardinbussen

Vi sad og hyggede med en enkelt øl, efter vi var færdige med at flytte ind i garagen – det var det sidste, jeg manglede og han gav en hånd. Jeg fortalte ham om min oplevelse i gardinbutikken, og han slog sig på lårene af grin. Han fortalte mig så om Gardinbussen, der er en rullende specialbutik med gardiner, persienner og markiser og hvad ved jeg.

Dem ringede jeg så til, de kom, de målte op og – her er det vigtigste – de hjalp mig helt fantastisk med at vælge farver, gardintyper og hvad ved jeg. Jeg tror godt, de kunne mærke, at jeg var ude af min komfortzone.

9 dage senere kom de og installerede alt – og mit sådan nogenlunde OK indrettede hjem gik fra “nogenlunde OK” til helt genialt! Hold da kæft hvor gardiner betyder meget!

P.S.: Tjek dem ud: https://www.bestil-gardinbussen.dk/

Nye gardiner
Rul til toppen