Min drømmebolig

Jeg har længe gået med flytteplaner og så her for et par uger siden skete det: Jeg blev forelsket i en bolig! Ikke bare sådan forelsket som i det ord, som der er gået inflation i over de seneste år. Men oprigtigt forelsket.

Ejendommen ligger i Rødovre i et hyggeligt villakvarter og er en murermestervilla af lidt ældre dato. Vi slog ikke til med det samme, men det var ren forhandling – vi var begge lamslåede på stedet.

En god advokat er guld værd

Nu kom de mere alvorlige dele af det. Vi fandt os hurtigt en advokat, der kunne hjælpe os med at skrive de papirer, der skal skrives – f.eks. skøde, refusionsopgørelse, tinglysning osv. Der er den del papirarbejde, der skal laves, og jeg kan ærligt talt ikke overskue det. Men det er der heldigvis rigtig mange professionelle fagfolk, der kan.

Det er en masse udbydere der kan varetage dette. Jeg startede med at indhente et tilbud hos min lokale advokat, der kan lidt af hvert – og som er en mester udi specialet erstatningsadvokat. Han tog dog det vi kalder en ’pæn sjat’ for det og er ikke specialiseret i bolighandler. Derfor søgte jeg lidt videre og efter kort tid fandt jeg noget på nettet som specialiserer sig i bolighandler og faktisk til en ganske fair pris: https://bjsj.dk/boligadvokat/

Apropos advokater:

Min niece arbejder hos politiet, og hun fortæller, at antallet af sager med økonomisk kriminalitet er stærkt stigende hos dem. Det kræver gode jurister, og hun fortalte så også, at anklagerne især “frygter”, når det er de virkeligt seje forsvarsadvokater i økonomisk kriminalitet, der er på klienternes side. For eksempel havde en sag, hvor den anklagede havde den bedste forsvarsadvokat i skattesvig på sin banehalvdel, og den sag tabte de.

Generelt er hun nu meget glad for, at de anklagede får den bedste forsvarsadvokat – for retfærdigheden skal altid ske fyldest.

Hen i banken

Nu er det så et smut i banken og låne et par hundrede tusinde. 20 pct. af købesummen skal jo lægges kontant, og 25 pct. af denne kontante betaling skal helst være af helt egne midler. Ellers er der nogen banker, der går lidt på bagben.

Så er det jo godt, at jeg har et godt job, så jeg har råd til at betale huslejen – selv på drømmeboligen. 🙂

Nu hvor vi har fundet vores drømmebolig vil det også betyde at jeg til daglig kan levere en endnu bedre service, fordi jeg har ro på hjemmefronten. Fordi kun med ro på hjemmefronten kan man yde det optimale i marken.

 

Min drømmebolig
Rul til toppen