Udlejning af lokaler

I forbindelse med en stor modemesse i København her i år, havde vi i vores firma ekstra travlt, fordi der var stort pres på de udlejningen af alle vores bedste mødelokaler i København. Mange tøjfirmaer benytter sådan en modemesse til at invitere deres kunder til lukkede seancer, hvor de under lidt mere private former kan fremvise de nye kollektioner.

Så både modemessen og andre lignende messer er gode perioder for vores firma, som har specialiseret sig i udlejning af lokaler til diverse formål. Vi har blandt andet et pænt stort antal kursuslokaler i København, som vi ikke bare lejer ud til forskellige kurser men også sørger for kundernes forplejning under kurserne, som i mange tilfælde strækker sig over flere dage.

1525R-80233

Det er et meget afvekslende og udfordrende arbejde at sidde på vores kontor og holde styr på de mange udlejninger af lokaler. For deres skal ikke kun holdes styr på selve udlejningen, for de forskellige kunder har lige så forskellige ønsker til forplejning, og det er vigtigt, at vi holder fuldstændigt styr på den del af aftalerne også.

Det er så min opgave at holde kontakten til de tre forskellige cateringsfirmaer, som vi benytter os af til at levere mad, drikkevarer og for eksempel frugt, som er meget populært at have til rådighed for kursisterne.

Vi har også af og til arrangementer, hvor der ønskes speciel kost til et eller flere medlemmer af den gruppe, der skal bruge lokalerne. Det handler oftest om en speciel vegetarmenu til folk, der ikke vil spise kød.

Nogle af de kurser der afholdes er faktisk utroligt interessante for alle. For eksempel et meget populært kursus i konflikthåndtering, som alle deltagere bare roser til skyerne.

Udlejning af lokaler
Rul til toppen