Nye blækpatroner – igen!

Det var min kone, der i aftes gjorde mig opmærksom på, at der da vist var noget galt med vores printer, for det ark med almindelig tekst, hun havde printet ud, stod meget blegt og tyndt i bogstaverne, så man dårligt nok kunne læse teksten.

OK, svarede jeg, det kan godt passe, at det er ved at være ved den tid, at den skal have nye blækpatroner, så det må jeg se at få købt, svarede jeg. Nå, er det bare det, sagde min kone med lettelse i stemmen. Hun havde formentlig forestillet sig, at vi kunne være nødt til at investere i en helt ny printer.

Jeg lovede at købe nogle ny printerpatroner i dag, når jeg alligevel skal købe ind i det supermarked, hvor vi plejer at handle. Jeg ved af erfaring, at de har netop de patroner, der passer til vores printer, så jeg kan jo lige så godt købe dem der som alle mulige andre steder.

Det er ved at være længe siden, jeg sidst måtte skifte patronerne i vores printer, så da jeg var ude at købe ind, blev jeg endnu en gang overrasket over, hvor meget man skal betale for noget så simpelt som blæk til printere. Prisen for de fire nødvendige patroner løb op i mere end 300 kroner.

Efterfølgende kom jeg til at tænke på, at det vist er noget mere end et år siden, jeg sidste gang var nødt til at skifte patronerne, så ret beset er det vel ikke så dyrt endda.

Nye blækpatroner – igen!
Rul til toppen