Rabat min skat

Af og til tænker jeg på, hvor mange penge jeg mon kunne have sparet gennem de seneste tre til fire år, hvor jeg har langt det meste af mit tøj i forskellige netbutikker, ligesom jeg også har købt en del tøj til både min mand og vores to børn på samme måde. Sagen er, at jeg først for få måneder siden er blevet opmærksom på, at man kan finde rabatkoder til mange af netbutikkerne og dermed spare en del penge.

Det var en af mine veninder, der gjorde mig opmærksom på den mulighed i forbindelse med, at jeg viste hende noget tøj, jeg lige havde fået leveret fra en webshop. Jeg havde købt både et par slacks til mig, to toppe samt jeans til begge vores børn, og så var det, at min veninde sagde, at når jeg havde købt så meget på én gang, så havde jeg vel også brugt en rabatkode.

Jeg måtte lidt slukøret fortælle, at jeg ikke anede, at man kunne få rabatkoder i forbindelse med den slags indkøb, og så fortalte hun, at hun stort set aldrig handlede på nettet uden at bruge rabatkoder.

Som et eksempel fortalte hun, at hun for nogle få uger siden havde købt forskelligt tøj i sin foretrukne netbutik, men før selve handelen havde hun hentet en zalando rabatkode på et websted her: http://www.monsterrabatkoder.dk/store/zalando-dk , hvor man helt uden udgifter bare kan gå ind og få den slags rabatkoder. I det pågældende tilfælde havde hun sparet 10 procent på det samlede indkøb, og da hun havde købt tøj for godt og vel 1600 kroner, blev det jo også til en slags penge.

Hun fortalte også, at hun nogle gange pr. mail fik tilsendt en rabatkode efter en eller anden handel, og det er så meningen, at hun kan bruge koden næste gang, hun handler i den samme netbutik. For eksempel havde hun for nylig pr. mail modtaget en nicehair rabatkode fra dem her, men den fik hun ikke brug for at benytte sig af, for hun havde lige købt rigeligt ind af hårplejemidler, så hun skulle i hvert fald ikke købe mere ind indenfor den periode, rabatkoden er gældende.

Derfor tilbød hun mig at få koden, og det takkede jeg ja til, for det varer ikke længe, før jeg alligevel skal have købt både shampoo, balsam og andre ting til håret, og jeg har da bestemt ikke noget imod at spare lidt penge på sådan en handel.

Så senere samme dag sendte hun koden til mig pr. mail, og sammen med den sendte hun også en asos rabatkode, som hun åbenbart havde fået, og som hun angiveligt heller ikke selv kunne nå at gøre brug af, inden den udløb., og det passede mig fint, for de handler også med herretøj, og min mand trænger snart til nogle nye jeans.

Siden har jeg selv vænnet mig til at kigge efter mulige rabatkoder, før jeg handler, og forleden fandt jeg en cdon rabatkode, som jeg brugte, da jeg skulle købe et par spil til min søns Playstation som en fødselsdagsgave.

Rabat min skat
Rul til toppen