Du ser træt ud

Du ser træt ud i dag. Er du lidt fraværende? Har du været på druk hele weekenden? Åh ja – jeg har fået de spørgsmål og et hav af andre bemærkninger så mange gange de senere år, at jeg slet ikke har tal på det. Og jeg blev træt af det – meget træt. Sagen var, at jeg af forskellige årsager havde fået nogle meget tunge øjenlåg, der fik mig til at se både træt, uoplagt og ret indadvendt ud. Og folk er sgu så rare til at gøre opmærksomme på den slags, ikke? Og det, hvad der fik mig til at beslutte at blive opereret for tunge øjenlåg.

Ikke så slem en operation som det lyder

 

Nå – jeg kastede mig frådende over opgaven at finde det rigtige sted at blive opereret, og det var egentlig ikke så svært et valg – det blev på Øjenhospitalet Danmark ude i Charlottenlund, D ehar de bedste ratings og det bedste ry blandt øjenlæger i Danmark så hvorfor ikke bare få det gjort der. Jeg bor jo alligevel relativt tæt på.

Jeg var til en konsultation, og efterfølgende blev operationen aftalt til en onsdag morgen kl. 9. Jeg troede faktisk først, at jeg skulle i narkose, men det skulle jeg nu ikke – en lokalbedøvelse var nok. Selve operationen tog ikke så lang tid. Vel omkring en 30-40 minutter.

Jeg fik isposer på bagefter, og jeg forventede egentlig ikke, at det ville gøre ondt. Men det gjorde det altså. Meget endda. De første par timer efter, jeg var kommet hjem, var ret slemme. Det brændte og sved som bare pokker, men et par Kodimagnyl og godt med is gjorde underværker.

Allerede dagen efter var al smerte væk, men jeg lignede godt nok en værtshusbølle, der havde fået rigeligt med tæsk 🙂 Pyt nu med det, for jeg havde taget resten af ugen fri, så jeg gik bare og hyggede mig indtil mandag, hvor der faktisk ikke var mere at se.

Fantastisk resultat af øjenlågsoperation

Da jeg mødte på arbejde, blev jeg mødt af måbende blikke fra kollegerne. De var helt paf over den forskel, det havde gjort ved mit udseende. De sagde, at jeg så 10-15 år yngre ud, og jeg var faktisk ret stolt af det selv. Senere, da jeg var ude i byen med et par kolleger til en kop kaffe efter fyraften, indkasserede jeg faktisk hele to flirtende smil fra nydelige unge damer. Det var ikke noget, jeg havde oplevet i mange år.

Hvis du har tunge øjenlåg, og de generer dig bare lidt: Gør noget ved det! Det gør ondt i et par timer, men det er det hele værd gange hundrede!

Du ser træt ud
Rul til toppen