Vilde lyskæder i farver

Egentlig er det en anelse pinligt, der er i hvert fald mange, der trækker på smilebåndet, når jeg fortæller, at jeg hvert år i december illuminerer have og hus med forskellige kulørte lyskæder og diverse juletableauer, julemænd, rensdyr, juletræer og så videre. Min passion for lyskæder og belysning i øvrigt blev vakt i USA, hvor jeg oplevede, at der ikke var grænser for julepyntning med lyskæder.

Forskelligfarvede lyskæder og figurer var ophængt de mest fantastiske steder, og udsmykningerne bar præg af, at man ville overgå hinanden med hensyn til mængde og fantasi. Jeg fik også at vide, at der var forskellige konkurrencer gaderne imellem, så det er ikke svært at forestille sig, hvilket lysshow der kendetegnede byerne.

Men tilbage til min eget parcel, hvor lageret af lyskæder og blinkende figurer er vokset støt gennem årene. Allerede først i november begynder jeg at finde min samling af belysning frem, afprøver hver eneste kæde, sorterer og nummerer ledninger og figurer for til sidst at tegne en skitse over, hvor de respektive lyskæder og figurer skal monteres. Når klargøringen er overstået, begynder jeg at opsætte min samling, og i år har jeg en spændende overraskelse, jeg har nemlig via nettet købt en meget speciel lyskæde med blinkende flerfarvede lys, den skal monteres på mit æbletræ, som er synligt for alle. Jeg er sikker på, at naboer og forbipasserende vil stoppe op og nyde de blinkende lys, men mange vil nok også trække på skulderen og tænke, at nu er udsmykningen for smagløs. Se, det er min store fornøjelse.

[su_animate type=”fadeInUpBig” duration=”4″]Jeg elsker bare lys – så er det sagt![/su_animate]

Vilde lyskæder i farver
Rul til toppen