Plads til madderne

Sig mig en gang, sagde en af mine kolleger en dag for nogle dage siden, er Mor Karen ikke ved at blive lige lovlig ”grøn”. Han mente helt sikkert, at Mor Karen – som vores madmor i kantinen bliver kaldt – går lige lovlig meget op i salat og den slags sund kost.

Rent faktisk har flere af os talt om det gennem et stykke tid, og der er ingen tvivl om, at Mor Karen tænker meget på vores sundhed, men på den anden side gør det ny ikke noget med lidt ordentligt kød fra tid til anden. På hendes ugentlige madplan er der masser af salat og grøntsager hver dag, men det kniber med noget rigtig mandeføde.

På vores arbejdsplads har de fleste af os en del arbejde udenfor huset, og derfor har vi den ordning, at vi kan få en madkasse med, hvis vi skal ud til en opgave, der holder os væk fra kantinen ved frokosttid. Og det er også blevet galt med de madkasser, for nu får vi stort set aldrig mere et ordentligt stykke rugbrød med rullepølse eller leverpostej og en ostemad til at slutte af med.

Mor Karen har endda lokket chefen til, at hun måtte købe nogle nye madkasser med flere rum, så hun kan fylde hvert af rummene med sunde ting som grønt og salat, og i stedet for den ostemad, vi alle sammen så gerne vil have, må vi klare os med et eller andet stykke frugt.

Men nu gør vi altså oprør og fortæller hende vores mening.

[su_youtube url=”https://youtu.be/HOzCa5ng_jU”]
Plads til madderne
Rul til toppen