Råd ved forbrugslån

Et forbrugslån kan være lige det, man går og leder efter. Det kan tilpasses på ufatteligt mange måder, så det næsten er lige meget hvilken situation, du står i – der er et forbrugslån til dig! For at du så kan få fat i den billigste løsning, har vi her tre råd til dig. Gider du ikke læse videre, så kan du også gå direkte til oversigten på Broker Lån.

Først skal du finde ud af, hvor meget du vil låne, og så finde de steder, der udbyder lån af den størrelse. Der er stor forskel på, hvor meget de forskellige institutter vil lade dig låne, hvor det går lige fra 500 kr. til 300.000 kr. Det typiske forbrugslån ligger dog på mellem de 20.000 kr. og de 50.000 kr. Hvis lånet er meget stort, vil du skulle stille sikkerhed, før du får en god rente, men dette er sjældent tilfældet ved de mindre – til gengæld er renten her ofte væsentligt højere, eksempelvis kan du se dette ved kviklån via denne oversigt.

Når du har fundet alle de steder, der opfylder dine krav, skal du så finde de steder, hvor du opfylder deres. Kravene er ofte ikke voldsomt store, men de går blot på, at du skal have en bestemt alder, samt at du skal have en forholdsvist fornuftig økonomi. Dette vil sige, at du ikke er registreret på RKI. Hvis du er under 25 år gammel, vil lånene typisk være noget dyrere, men du vil alligevel have mulighed for at finde frem til noget godt.

Det sidste, du skal finde, er så stedet, der er billigst. Dette finder du let frem til via den årlige omkostningsprocent (ÅOP). Denne viser helt præcist hvor mange penge, du kommer til at betale for dit lån alt inklusivt, så du utroligt let kan finde frem til det billigste – du skal bare sammenligne tallene og vælge det mindste!

Valget bliver så, hvad du skal gøre med det, du kommer frem til. Du kan enten tage lånet der, hvor du fandt det på nettet, eller du kan tage prisen med til din bank, hvor du så kan forhandle dig frem til et ligeså godt lån via dem; valget er dit, og du skal vælge det, du vil blive gladest for. Sørg desuden altid for at have overblik over din økonomi inden du kaster dig ud i at optage et lån på nettet, såvel som i den virkelige verden.

Råd ved forbrugslån
Rul til toppen