Ravensburger – hvem og hvad?

Otto Maiers mål var at samle underholdning og uddannelse med sine udfordrende spil og bøger. Hans ønske var at vi lærer ved at gøre ting. Spillene ligger blandt andet i kategorierne uddannelses- og familiespil. Efter år 1900 omfatter produkterne også aktivitetsspil, billedbøger og instruktioner til modelkonstruktioner.

Bag om ravensburger?

Godt design og god kvalitet er noget af det spillene er kendt for. Virksomheden har gennem de senere år fokuseret på børnespil og bøger om arkitektur, kunst og hobby. Især puslespil (Ravensburger Puzzle) er blevet en populær vare. Nu har de ca. 1800 bøger og 850 spil. Derudover er der produkter som cd-rommer og hobbyprodukter.

Ravensburger eksporterer til mere end 50 forskellige lande. I 90’erne producerede de også videospil. I 2010 slog de rekorden fra Educa, hvor de lavede verdens største puslespil med mere end 24000 brikker. I skrivende stund er det største kommercielle puslespil ”Travel around the World” med 48000 brikker.

I 2003 og 2004 lavede Ravensburger på småbørnsområdet ”ministeps” og ”puzzleball”. I 2010 kom de første apps på markedet. Den svenske legetøjsvirksomhed BRIO er blevet opkøbt af Ravensburger i 2015. Wonder Forge blev opkøbt af Ravensburger i 2017.

Alle produkter er tilgængelige i deres webshop. Kontrasten i firmaet afspejler Ravensburgers selvbillede. Stærke traditionelle rødder og en vision mod fremtiden.

 

Ravensburger – hvem og hvad?
Rul til toppen