Rejse som gave

Mine forældre er i den heldige situation, at de nærmest har alt det, de har brug for. Det er jo herligt, men det gør det altid svært, når der er fødselsdag og sådan noget at finde på noget at give dem. Nu har de så sølvbryllup om et par måneder, og jeg og mine søskende har snakket om, at vi vil have fundet på en speciel gave at glæde dem med. Og hvad skal vi så finde på? De har snakket meget om at rejse til Thailand. Ingen af dem har været der, og det er noget, de har talt om i flere år. Der er jo flere spændende destinationer i Thailand – blandt andet Bangkok og Phuket. De har også talt om at rejse til Tyrkiet.

Hvad skal vi så vælge med hensyn til flybilletter? Der er ingen tvivl om at en flybillet til Thailand, vil være dyrere end Tyrkiet, men det er jo et sølvbryllup, og vi tænker også, at det er deres foretrukne destination, så vi må i gang med at finde priser på billige flybilletter online. Og hold nu kæft det er jo billigt her: http://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/

 

Vi skal jo nok have en København – Bangkok – København kombineret med en indenrigs fra Bangkok til Phuket og retur.

Thailand har meget spændende kultur at byde på, lækre strande og mange madoplevelser, så vi kunne godt unde dem at få denne fantastiske oplevelse. De har gjort så meget for os gennem årene, så det kunne være en dejlig måde for os at vise, hvor meget vi værdsætter dem.

Jeg har tjekket rejser til Thailand på Udenrigsministeriets hjemmeside, og det skulle være nogenlunde sikkert at rejse til Thailand, så længe man udviser forsigtighed og ikke færdig tæt ved regeringsbygninger og sådan.

Der er jo kriminalitet som så mange andre steder, men man advarer mod at udlevere sit pas som sikkerhed for betaling af for eksempel hotel, da tyveri af pas er ganske udbredt.

Jeg er nu sikker på, at mine forældre fint ville kunne klare sig i Thailand og få en god oplevelse. De er begge velberejste, så nu må vi i gang med at planlægge deres rejse og få fundet billige flybilletter.

Rejse som gave
Rul til toppen