Sender blomster til hende

Din gamle farmor har fødselsdag i næste uge. Det er en skam, at du ikke kan være med til at fejre, at hun bliver 85. Men det kan du ikke. Du skal arbejde. Og det var ikke muligt for dig at bytte vagten. Derfor har du allerede været henne hos hende for at give hende en fødselsdagsgave. I fik te og du havde taget to af de gode flødeskumskager fra den gode konditor med til jer. I snakkede om alt og intet. Din farmor var glad for at have dig sådan på tomandshånd. I fik jo talt lidt om ægteskabets skærmydsler.

En god og fri snak

I fik også talt om din lillebrors eskapader. Og ja, det blev til en rigtig pigesladder. Faktisk en ret bramfri pigesladder. Det gjorde indtryk på dig, at din farmor ikke kun sad og forsøgte at dreje samtalen over imod hendes potteplanter, hvis du nærmede dig et emne, der handlede om mænd og samværet med dem! Næ, hun deltog, fortalte om egne oplevelser og ja, potteplanterne kunne da få lov til at stå og samle støv i vindueskarmen. Sådan er din farmor ikke, når der er flere mennesker i hendes stuer. Når det sker, så er hun snerpet og sørger med jernhånd for, at der bliver talt pænt og ordentligt. Om pæne og ordentlige emner. Men på tomandshånd? Et helt andet menneske. Du er virkeligt glad for, at du har opdaget den mere almindelige og ukorrekte side af hende. Det gør hende mere menneskelig i dine øjne.

Amager Blomster kan sende hende en buket

På vejen hjem fra besøget beslutter du dig for, at du vil sende hende en flot buket blomster, der skal minde hende om hendes vilde ungdom. Du skal derfor finde en blomsterforhandler, der sørger for kan sende blomster i København og omegn. Buketten skal ledsages af et fint kort, og den skal leveres tidligt tirsdag morgen.

Sender blomster til hende
Rul til toppen