Skæve ben

Min nevø, Birger, har hele sin barndom og tidlige ungdom levet med et let handicap, idet han er født med ben, der ikke var helt lige lange. Lægerne fortalte allerede for mange år siden hans forældre, at det var nødvendigt at vente med en operation, til han var helt udvokset, hvilket selvfølgelig er naturligt nok.

Nu er Birger 21 år og har været gennem en omfattende operation, der har indebåret, at hans ene ben er blevet forkortet, så det nu har samme længde som det andet, og efter genoptræning er Birger i høj grad fit for fight, og lige nu glæder han sig som en vanvittig til en ferierejse, som hans forældre har foræret ham.

Det skal være en rigtig aktiv ferie, har Birger besluttet, for nu kan han klare det samme rent fysisk som andre unge mænd på hans alder. Han overvejede noget med trekking rejser via dansk bureau Gennem sin barndom og ungdom har Birger været på flere rundrejser med Bering Rejser sammen med sine forældre, og han har flere gange på de ferie sendt misundelige blikke til andre unge, der boltrede sig i det varme havvand på en måde, som Birger ikke kunne deltage i.

Derfor har han besluttet, at den ferie, hans forældre vil give ham, skal være en dykkerferie, for Birger har i mange år haft lyst til at dyrke dykning, men hans nu overståede handicap har forhindret det.

Det er helt sikkert hele familie, der ønsker Birger en rigtig god ferie, for han har virkelig fortjent det efter mange års begrænsninger i sine fysiske udfoldelser.

Skæve ben
Rul til toppen