Små slibemaskiner?

lille slibemaskine

For rigtigt mange år siden gav du din mand et slibemaskine i fødselsdagsgave. Den blev brugt til at slibe hans værktøj – fx stemmejernene og øksen – med. Han brugte den også til at slibe dine køkkenknive og din saks. Men nu er den gamle slibemaskine gået i stykker. Det er sådan set ikke fordi, din mand er ulykkelig over det. Måske er han lidt irriteret. Men han arbejder ikke så meget med træ længere. Efter at han gik på pension, er det ligesom om, at han har mistet sit initiativ. Det er ikke så længe siden, at han blev pensionist. Det irriterer dig, at du næsten skal bede ham i dagevis om at slibe dine knive. De er gamle – og du tænker ofte på, at du burde købe nye. Men de gamle knive er kære. Du vil ikke af med dem. Og nu, hvor du ved, at din mand faktisk kan slibe dine knive, så de holder sig skarpe i meget lang tid, så ærgrer det dig, at han bare ikke gider.

Den elskede hobby

Du har en mistanke om, at han ligesom forlader sin elskede hobby, fordi der er nogle stykker værktøj ude på hans værksted, der ikke fungerer perfekt. Og i stedet for at indrømme det, så bruger han sin nye pensionisttilværelse som undskyldning for bare at sidde og læse aviser og beklage sig over situationen.

Hvem sælger små slibemaskiner?

Du har derfor en plan om, at du vil finde en lille slibemaskine til ham, så han kan komme i gang med sin hobby igen. Du vil købe den i hemmelighed for ham. Og så skal han have den i fødselsdagsgave i næste måned. Han skal tilbage til sit gamle, glade jeg – nu, hvor han faktisk har tid til at udføre alle de projekter, som han havde planer om. Manden er jo ikke gammel. Han er stærk og kunne faktisk få mange af sine projekter udført. Han har heller ikke problemer med helbredet. Så hvorfor ikke forsøge at få ham til at komme i gang ved at give ham et stykke værktøj, der fungerer?

På nettet er der viden om alt

Du sætter dig derfor i den anden ende af sofaen – med din egen iPad. Og så begynder du at spørge Google om alt muligt, der handler om slibemaskiner. Først spørger du om hvilken mindre slibemaskine, der er den bedste på markedet lige nu. Du får svar. En række billeder bliver rullet ud foran dig. De har mærkelige navne. Men du lader dig ikke skræmme af at se billeder og priser på slibemaskinerne. Du spørger videre: ”Hvad skal man se efter, når man vil købe en slibemaskine?” Du finder en artikel, som fortæller at slibemaskiner er nyttige og kan gøre meget for at lette livet. Ok, det ved du. Irrelevant artikel. Du spørger videre: ”Hvor meget koster en god, men lille slibemaskine” Igen, du får en masse svar. Du begynder at kunne genkende nogle af firmanavnene på de slibemaskiner, som du ser billeder af. Du kan se, at der kan være rimelig stor prisforskel alt efter, hvor du køber den. Så du vælger en mindre model. Finder det sted, hvor den koster mindst – og bestiller den.

Små slibemaskiner?
Rul til toppen